Sådan Fortæl Hvis gulv fliser er lige

December 30

Du skal være opmærksom løbet af flisen, når du installerer et flisegulv. Hvis du lægger en flise endda lidt skæve, du er mindre tilbøjelige til at få den næste flise straight, og ubalancen kan fortsætte over hele linjen, i sidste ende Forstørrelsesglas selv den mindste fejlberegning. Flise afstandsstykker hjælper med at skabe ensartet afstand mellem fliserne, men du kan også fortælle, hvis en flise installeret parallelt med væggene er lige ved at kontrollere dens kanter med væggene i rummet.

Instruktioner

•Kontrollér flise mod orientering af væggene i rummet for at bestemme, hvis flisen løber lige ved siden af nogen af linjerne væg. Måle længden af hver væg og finde punktet direkte i midten af hver. Markere blyant på dette punkt.

•String en kridtstreg mellem punkterne i modsatte vægge til at bestemme midterlinjen af rummet. Tillægger hver ende med en tack kridt linje og derefter løfte det lidt opad. Lad linjen løs for at fastgøre mod gulvet, forlader en straight kridtstreg langs midten af gulvet. Gentag processen med de andre to vægge for at skabe passage center linjer.

•Measure afstanden mellem midterlinjen og midten af kanten af flisen. Gøre mærker på væggen på denne afstand på hver side af midterlinjen ved hjælp af denne måling. Fastgør en anden kridtstreg på tværs af lokalet.

•Kontrollér den nye linje, hvis det falder direkte over kanten af flisen derefter flisen er lige.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com