Sådan Fortæl Hvis kakerlakker avl i dit sted

October 4

Sådan Fortæl Hvis kakerlakker avl i dit sted

Kakerlakker er primitive insekter, der har levet på jorden for omkring 350 millioner år. Der er omkring 2.500 arter af kakerlakker, men kun seks arter er klassificeret som skadedyr på grund af deres tilpasning til at leve med mennesker. Hvis dit sted er blevet en yngleplads for insekt, vil roaches ikke fordeles jævnt i et bestemt sted. De elsker steder, der er varme, mørke, fugtige og i nærheden af fødekilder. Det mest afgørende tegn på kakerlakker avl i dit sted er blot at se dem i det rum, du er i.

Instruktioner

•Wait indtil det blev mørkt at undersøge hjem om natten. Du vil ofte se et par roaches scurrying for at skjule når du vende på en lyskontakt. Kakerlakker er nataktive og ses sjældent i løbet af dagen. Hvis du ser én eller to roaches næsten dagligt i dagslys, kan det være et tegn på insekter avl i dit sted. Kakerlakker foretrækker at leve i grupper og de normalt rejse ikke langt fra hvor de samles. De etablerer reder bag vægge, i felterne, under apparater, i apparater der ikke har været brugt i et stykke tid, baseboard revner og nær vandkilder såsom utætte rør og under dræn.

•Sæt kommercielle roach lokkemad i steder, du har mistanke om skadedyr aktivitet. Før du placerer de nye lokkemad, kig inde plastikbeholder fra åbningerne, så du har en idé om mængden af "mad" indeholdt. Sætte lokkemad under køleskabet i køkkenskabe, under køkken og badeværelse dræn, mørk væg hjørner, nær skraldespande og i skabene. Efter en måned, kig inde plastikbeholder fra åbningen på siderne. Hvis lokkemaden inde er mindre end tidligere eller i nærheden af tomme, er det der forbruges af kakerlakker.

•Look for roach ekskrementer, der er synlige, når angreb er til stede. Insekt fæces kan findes overalt i hjemmet, men oftest i køkkenet og badeværelset. Roach afføring er brune eller sorte. Fecal spørgsmål af en lille kakerlak ser ud flad sort peber støv. Store roach afføring vises som en korn af bordsalt. Synlige ekskrementer er en god indikator for sværhedsgraden af angreb.

•Slam skabet døre i køkkenet for at kontrollere tilstedeværelsen af kakerlakker. Fordi de er bange af vibration og lyd, vil roaches bor i skab hjørner og revner køre eller falde til jorden.

•Smell luften i rummet hvor du har mistanke om roaches avl. Kakerlakker give off en musky, olieagtig lugt, der minder om ristet mandel. Denne lugt er skarp hvor roaches samles. Ligene af roaches afgiver denne lugt. Du kan ikke altid stedet døde kakerlakker, fordi deres kroppe kan være skjult fra visning.

•Undersøg inde i små apparater, der er ubrugt i lang tid, såsom en brødrister, og inde i møbler, ubrugt kasser, i skuffer eller i skabene for roach æg tilfælde. Æg skallen af en skalle kaldes ootheca. Afhængigt af arterne, kan ootheca være i form af små oval eller rektangulær form, ca 1/4 inches i størrelse.

Tips & advarsler

  • Ikke trampe på live kakerlakker. Roach æg er klæbrig og kan spores til andre områder i hjemmet, når de er knyttet til sko.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com