Sådan Fortæl Hvis myrer er i din væg

July 13

Sådan Fortæl Hvis myrer er i din væg

Carpenter myrer er store, normalt mellem 1/4 og 1/2 tommer lange, og er mørk brun til sort. Mens de ikke spiser træ, de hule det til at gøre reder, efterlod glat gallerier, der ser ud som de har været arbejdet med sandpapir. De foretrækker fugtigt træ. En koloni inde i et hjem kan være en satellit af en større overordnet koloni uden for. Når du har bestemt, hvor myrerne er i dit hjem, er det en god idé at se udenfor så godt.

Instruktioner

•Look for savsmuld. Savsmuld omkring revner i vægge eller sokler kan indeholde døde myrer og andre insekter.

•Probe træ. Da carpenter myrer gerne yngler i fugtige områder, kan du tjekke for dem bag opvaskemaskiner, omkring dræn eller bøtter, og andre steder, kan du have fugtigt træ. Tage den skarpe ende af en skruetrækker og holde det gennem din væg i flere steder. Hvis der er myrer bag det, vil væggen give vejen let; små huller kan repareres, når angreb har taget sig af.

•Tryk for din sokler med en stump ende af en skruetrækker og lyt til enten en hul lyd eller myrer raslen.

•Indstil ud nogle honning. Hvis du tror, du kan have mere end én koloni, placere en dråbe honning i ikke-klæbende side af et stykke tape. Carpenter myrer foder om natten, så sæt din agn efter mørkets frembrud. Når en myre feeds, skal du følge den. Til sidst vil forsvinde ind i en mur, bag et skab eller i nogle andre sprække, og vil du vide hvor kolonien er.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com