Sådan Fortæl sølv fra sølvplade

November 15

Sølv og sølv plade er normalt ikke skelnes til øjet. For at finde ud af hvilket er der, henvender moderne mennesker stadig sig til den antikke græske matematiker og fysiker Archimedes at finde ud af svaret. Da han blev bedt om at afgøre, om kongens krone var virkelig lavet af alle guld, udarbejdet Arkimedes en formel til at finde ud af. Ved at dividere vægten af kronen med mængden vand det fordrevet, var han i stand til at beregne dets massefylde. Tætheden af kronen ville være lavere, og billigere, og mindre tætte metaller var blevet tilføjet. Vi vil følge de samme princip her.

Instruktioner

Eureka! Archimedes' princippet om tæthed.

•Weigh objektet. Vi vil beregne massefylden af det, og bruger dette nummer til at bestemme materialet den er lavet af. Den første halvdel af ligningen er vægten. Forsøge at få så nøjagtige en foranstaltning som muligt.

•Fyld beholder med vand. Måle volumen af vand, der er i beholderen ved hjælp af måling kopper og skeer. Forsøge at være så nøjagtige som muligt. Konvertere til milliliter:1 spsk = 3 tsk = 15 ml.1/4 kop = 59 ml.1 cup = 237 ml.

•Pour vandet tilbage. Placere objektet i objektbeholderen, lade overskydende vand løbe ud. Ideen er, at det vand, der forlader indeholder fylder den samme volumen som objekt.

•Measure den resterende vand i beholderen, trækkes fra beløbet i trin 3. Dette er hvor meget objektet optager.

•Divide vægt af volumen. Resultatet er massefylde i gram pr. milliliter eller gram per kubikcentimeter. Her er nogle tætheder af populære metaller:Guld: 19.3Sølv: 10.5Platinum: 21,4Sterling sølv: 10.2 til 10.3Palladium: 12,0Kobber: 9,09 ct: 10,9 til 12,714 ct: 12,9 til 14,622 ct: 17,7 til 17,818ct gul: 15.2 til 15,918ct hvide: 14,7 til 16,9Hvis tætheden ikke er det samme, så materialet ikke er det samme.

Tips & advarsler

  • Nogle forsølvet metaller kommer i nærheden af tætheden af ægte sølv, så være så præcis i dine målinger som muligt. Hvis din skala kun læser gram, kan så du være op til 0,5 gram en kubikcentimeter eller mere ud.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com