Sådan Fortæl Sterling fra sølvplade

March 25

Sådan Fortæl Sterling fra sølvplade

Sterling sølv og sølv plating ligne hinanden for det utrænede øje, men de er faktisk meget forskellige materialer. Sterling sølv er en legering, der indeholder 92.5% rent sølv. Da det har sådan en høj sølv indhold, er det værdifuldt. Sølv plating, på den anden side er et tyndt lag af rent sølv anvendes over en anden form for metal. Når der anvendes som plating, sølv kan ikke gendannes uden væsentlig og bekostelig indsats og derfor har ringe værdi, hvis nogen.

Instruktioner

•Look for markeringer på din sølv objekt. Du kan bruge et forstørrelsesglas, hvis objektet er lille. Markeringer er på bunden af hule genstande som vaser og lysestager. For bestik og smykker, bør de være på bagsiden.

•Brug markeringer til at afgøre, om din brik er sterling sølv. Mærker at siger "sterling" eller "925" angiver, at objektet er sterling. "EPC" og "EPNS" angive sølv plating. Ikke alle brikker er mærket efter disse standarder, og nogle ikke er markeret på alle. Hvis du ikke kan bestemme, hvis din brik er sterling på markeringerne, gå videre til trin 3.

•Undersøg kanterne af din metal objekt til at afgøre, om der er en base lag af metal viser igennem. Hvis der er en indlysende afgrænsning mellem en øverste lag og en base lag, forgyldt din brik. Hvis du ikke kan fortælle, gå videre til trin 4.

•Gennemfør en salpetersyre test på objektet for at vide med sikkerhed, om det er sterling. Bære handsker for at beskytte dine hænder fra syren. Finde et diskret sted på dit objekt og fil gennem yderklædningen eller lak. Drop en lille mængde på salpetersyre på udsatte metal. Hvis spot vender grøn eller brun, din objekt er forsølvet eller en lav kvalitet sølv legering. Hvis det bliver creme farvet, er det sterling.

Tips & advarsler

  • Du kan tage objektet til en guldsmed eller sølvsmed at få en professionel udtalelse fra sølv indhold. Undertiden er varemærker stemplet på sølv objekter langs vilje metal identifikationsmaerker. Du kan finde ud af, hvem gjorde det stykke baseret på disse mærker i bøger på varemærker eller online.
  • Salpetersyre er ætsende og giftige. Vær meget forsigtig, når du udfører en salpetersyre lakmusprøve på sølv. Arkivering sølv for at teste det med salpetersyre vil resultere i permanent skade til objektet. Derfor bør du kun bruge denne prøve, når det er absolut nødvendigt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com