Sådan fryse din have Swiss Chard

April 14

Sådan fryse din have Swiss Chard

Swiss chard er en meget nærende grønne grøntsager. Det er rigt på mange vitaminer og næringsstoffer, herunder vitaminer Kristensen, A, C og E, magnesium, kalium, jern og fiber. Høste det når bladene er unge og bruge det frisk. Du kan opbevare det i køleskabet i kvart-størrelse fryseren posen eller i våde køkkenrulle. Det vil stadig have en god smag og tekstur til eller to til fire dage. Hvis du har for meget Swiss chard i din have, kan du nemt fryser det til brug hele vinteren.

Instruktioner

•Klippe Swiss chard fra haven med en kniv eller en skarp saks. Placer det et pan eller si, og stige det med vand, flytte bladene rundt i vandet for at fjerne snavs eller rester. Kontrollere hvert blad grundigt især for snavs sidder i riller på bladene. Når Swiss chard er ren, dræne vandet.

•Fyld en gryde med vand nok til at dække Swiss chard. Bring vandet i rullende kog. Mens vandet koger, afbrød Swiss chard stængler--de ikke fryse godt-- og der er afsat til en anden brug. Skære Swiss chard bladene i stykker, uanset størrelse, du foretrækker.

•Sæt Swiss chard i det kogende vand i to minutter. Dræne den og placere den i isvand til afkølet – dette kaldes blanchering.

•Tag så meget vand som muligt fra Swiss chard, placere den i fryseposer og forsegle poser. Lægge sækkene fladt indtil frosset.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com