Sådan fungerer det: Instant varmt vand vandhaner

November 17

Sådan fungerer det: Instant varmt vand vandhaner

Tankless vandvarmere bruger en ny generation af teknologi til at producere varmt vand til din vandhane, i stedet for at gemme det i et reservoir i kælderen eller køkken. Det er ingen hemmelighed, at den traditionelle måde leverer opvarmet vand for husholdningernes forbrug er ineffektive og dyre. Den grundlæggende idé om at holde en hel tank vand varme på alle tidspunkter for når det er nødvendigt spild af vand og elektricitet. Med den nye tankless design, er vand opvarmet og leveret øjeblikkeligt så længe som nødvendigt.

Proces

I enkle vendinger, en tankless vandvarmer tager koldt vand, hurtigt varmer det til en ønsket temperatur og dispenserer det til, hvor efterspørgslen er. De centrale komponenter til systemet er en elektronisk kontrol bord, sofistikeret varme moduler og flow og temperatur sensorer, alle kombineret i en pæn lille metalkasse, der kan installeres næsten hvor som helst, enten ved brug eller i kælderen.

Control Board

Kontrol bord er hjerner af operationen. Så snart det genkender et behov for varmt vand, ofte af pres ændringen af en vandhane er drejet, gynger det til handling. Det første skridt er at vurdere hvad den indkommende koldt vand temperatur er og hvor meget det skal opvarmes. Efter at have foretaget denne beregning, sender kontrol bord en kommando til de varme moduler, der lader dem vide, hvordan varmt de skal være at hæve vandtemperaturen til netop hvor det skulle være.

Varme moduler

Hvis kontrol bord er hjerner af de tankless system, er varme moduler de muskler, der gør arbejdet for faktisk at hæve temperaturen af vandet når den passerer gennem en serie af opvarmet kamre på vej til vandhanen. En tankless varmt vandsystem kunne have hvor som helst fra 1 til 3 varme moduler, afhængig af forventede efterspørgsel, hver designet til at øge vandets temperatur hurtigere end du kan forestille dig. Takket være denne avancerede teknologi, når du flytter din hånd fra vandhanen håndtaget til under vandhanen, vil den forventede strøm af varmt vand være der.

Sensorer

Når vandhanen er blevet åbnet, kontrol temperatur og flow sensorer arbejde sammen for at sikre, at vandet kommer ud er netop den temperatur, programmeret ind i systemet. Hvis efterspørgslen efter varmt vand overstiger evnen til at give korrekt varmet vand, strøm sensorer vil skære ned på antallet af vand der kommer ud af vandhanen, du vælger til at levere vand på den rette temperatur i et langsommere tempo end en fuld styrke flow af lunkent flydende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com