Sådan fungerer en Bobcat S220

January 1

Bobcat's S220 er en diesel Minilæssere loader med en 75 HK turbomotor i stand til at trække så meget som en 2.200 pounds. Selv om det ikke vises i virksomhedens 2010 katalog, kan S220 findes på jobsites på verdensplan. Hvis du bruger en af disse enkelt-person, tage front-end læssere, din tid på at lære kontrollerne. Hvis ikke, du kunne ende med at såre dig selv eller nogen omkring dig.

Instruktioner

•Face din C220, med spand på jorden, og klatre i cab forfra, ved hjælp af håndtag og trin på vejen. Justere sædet med håndtag foran til venstre på sædet og Spænd sikkerhedsselen.

•Laveste sæde bar (svarende til de anvendte på rutsjebaner) bag hovedet ind i dit skød, og derefter tænde din Bobcat S220. Nødbremsen engageret (knappen tæt tag foran dig skubbet) og området klart, slå tændingen (placeret i den øverste højre område af førerhuset) ved at indsætte din nøgle og dreje den. Ikke gør dette, medmindre du sidder i førerhuset.

Læs Sikkerhedsskilte placeret overalt i førerhuset, før du fortsætter. Disse vil gøre du bekendt med nogle af de farer, du står over for under betjening af maskinen.

•Lære grundlæggende kontrol. Praksis bevæger sig rundt med området klart og spand om ½-fod fra jorden. Skubbe begge hånd greb til en fremskudt position til at rykke frem, og derefter skubbe dem begge bagud til at gå i bakgear. Flyt blot de højre håndtag frem til at fuldføre en blød venstresving. Gøre en blød højresving ved at flytte blot de højre håndtag fremad. Gøre et hårdt venstresving ved at flytte venstre håndtag til bageste og den højre håndtag til fronten. Lav en hård højresving ved at skubbe det venstre håndtag frem og højre håndtag tilbage. Praksis engagerende C220's hydrostatisk transmission på en smidig måde.

•Lære Sådan bruges spanden mens både flytte og stationære. Tryk på den grønne knap på venstre side af skærmen, der siger "Tryk for at fungere Loader." Dette er en del af den loader sikringsanlæg kontrol system. Flytte spanden op og ned med venstre fodpedal og vippe spand frem og tilbage med den højre pedal. Praksis på en bunke af snavs. Bare genert af bunken, sænke spand på plant underlag med den venstre pedal og derefter skubbe fremad på den højre pedal til det niveau med jorden. Med spanden langsomt glider langs jorden, gå videre til at øse snavs ind i spanden. Løfte spanden lidt med en bageste Tryk venstre pedalen, og derefter vippe spand lidt med en bageste Tryk på den højre pedal. Med en skefuld snavs i din spand, tilbage din læsser fra bunken. Flytte snavs til en anden placering og praksis vippe spand frem til at tømme den, og derefter bagud igen at flytte tilbage til bunken.

•Practice de finere detaljer af opererer C220 sikkert. Dette betyder regnskabsmæssige belastninger lav aldrig stampeblanding en spand i en bunke, langsomt bevæger sig lige op og ned ad skråninger, og hæve og langsomt sænke spanden samtidig holde det niveau.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com