Sådan fungerer en fugl Sprinkler

August 7

Sådan fungerer en fugl Sprinkler

Regn fugl sprinklere kommer i to former: underground og overjordiske. Underjordiske sprinklere installeres sammen med flere andre underground enheder på en sådan måde, at hver tomme af græs er dækket. Mens underground sprinklere er stationært, overjordiske sprinklere eller indvirkning sprinklere kan spiked eller installeret i nogen måde, du vælger. Inden det besluttes der sprinkler bruge til dit hjem haven og græsplænen, måske du har spørgsmål om, hvordan du justere hver regn fugl så det passer til området ønskede vanding.

Instruktioner

Rotoren sprinklere

•Grasp regn fugl tårn eller øvre krop af sprinkler og trække det fra bunden af sprinkler. Drej det hele vejen til højre for at fuldføre rotation, så slå det hele vejen til venstre. Dette er den faste venstre kant. Det kan ikke være justeret, så Juster venstre kant med venstre kanten af området vanding.

•Sæt den medfølgende Rain Bird justering værktøj bøsningen justering, der er flankeret af positive og negative symboler på toppen af spray hovedet. Drej værktøjet til højre eller mod uret for at øge rækken bue eller rotation. Drej værktøjet til venstre eller mod uret for at mindske rækken rotation.

•Sæt medfølgende justeringsværktøjet ind i radius justering stikket, som er beliggende på spidsen af den trykte pil på regn fugl spray hoved. Dreje den med uret for at reducere reach eller radius af spray med 25 procent. Drej værktøjet mod uret for at gendanne Sprayen til sin fulde kapacitet.

Virkningen sprinklere

•Laveste Rain Bird afstand kontrol flap, i nærheden af toppen af spray hovedet lige over dysen, reducere længden af åen og omdirigere det. Nogle modeller har en afstandskontrol ringe i stedet for en klap, der tjener samme formål. Drej skiven for at skabe ændringer i afstanden af vandet strøm.

•Øge tur pin, som er en tynd metal-pin beliggende på den nederste del af sprinkler, tillade sprinkler at rotere i en kontinuerlig cirkel i én retning. Lavere pin til at angive en rotation interval for sprinkler.

•Twist to tur kraver, som er lavet af plastik eller metal, og omringe base af Rain Bird. Juster hver med en kant af plænen. Bekræfte, at turen pin er sænket mellem disse to punkter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com