Sådan fungerer en gaffeltruck Reach

January 5

Sådan fungerer en gaffeltruck Reach

Gaffeltruck anvendes i næsten alle lager indstillinger, samt på byggepladser og i båd værfter. Funktionen rækkevidde af en gaffeltruck kommer i spil i forskellige situationer, som når en reolsystem bruges til at stable paller. Under dette scenario, vil gaffeltruck-operatører bruge maskinens reach funktion til at fange paller, der er sværere at forstå, f.eks. elementer på en øverste hylde.

Instruktioner

•Drej gaffeltruck maskine på. Forud for opsamle alle objekter, teste gaffeltruck for at sætte dig ind i hvordan det fungerer. Blevet opmærksom på hvor hurtigt maskinen bevæger sig, hvordan det viser, hvor hurtigt den gafler lift og slip, og hvor hurtigt rækkevidde flytter når drives. Læg mærke til nogen sikkerhed funktioner, der kan komme i spil hvis belastningen er for tung, eller hvordan maskinen vil aftage når gaflerne er op i luften.

•Start af picking op lysere genstande, såsom en tom Palle, til at blive fortrolig med funktionen rækkevidde af fork lift. Når pallen er på gaflerne, vippe den dem tilbage så belastningen sidder mod sikkerhed rist, der ligger bag gafler; Dette holder belastningen fra skiftende.

•Indstil paller ned i ønskede sted ved at vende processen. Vippe gafler ned over ønskede område og niveau dem. Paller skal glider fra sikkerhed risten. Fastsat paller.

Tips & advarsler

  • Sidde eller stå på kontrollen og analysere deres diagrammer for at blive fortrolig med dem. Diagrammerne vil sandsynligvis bestå af billeder der repræsenterer, hvad den håndtag eller en knap vil gøre når det bruges.
  • Før opererer en gaffeltruck, overveje at tilmelde en gaffeltruck uddannelsesseminar at få licensen til drift.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com