Sådan fungerer en Gasovn

December 14

Sådan fungerer en Gasovn

Gas ovne er i hjem rundt om i landet, men siden fremkomsten af el-ovne, brug af gas ovne er blevet mindre udbredt. Opererer en Gasovn er meget enkel, især hvis ovnen er ny og der er ingen reparation problemer. Det er vigtigt at operere ovnen korrekt at undgå sundhedsmæssige problemer vedrørende gas, såsom kulilte.

Instruktioner

•Drej opkald til indstillingen passende temperatur. Lytte for at sikre, at tændsats fungerer korrekt. Hvis tændsats ikke virker, brug ikke ovnen før reparationer.

•Indstil temperaturen, som er nødvendig for bagning. Gas ovne varme op hurtigt og brænde på en meget stabil temperatur. På grund af den hurtige varme op er brændende muligt i en Gasovn. Ofte, bør temperaturen der fastsættes en smule lavere end temperaturen i en opskrift eller temperatur bruges til elektrisk ovn.

•Hold Kulilte detektor i huset. Kulilteforgiftning er den største bekymring bruge en Gasovn i stedet for elektrisk ovn. Kulilte-detektor vil gå ud når niveauet af carbonmonoxid har fået usikre.

Tips & advarsler

  • Brug aldrig en Gasovn til opvarmning. Dette kan resultere i kulilteforgiftning.
  • Har ovnen inspiceret mindst én gang om året for at sikre, at det er sikkert at bruge. En lille gas lækage kan resultere i et hus brand, kulilteforgiftning og andre sundhedsmæssige problemer. En årlig inspektion vil sikre, at der er ingen gaslækager.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com