Sådan fungerer en Hoover Steamvac Widepath

October 24

Hoover Steamvac Widepath er en nem at samle Tæpperens apparat, der renser en 13 tommer bred sti. Det er udstyret med en en gallon ren vandtank med et 30 fods ledning, der eliminerer behovet for at bruge forlængerledninger. Den kraftfulde 12-amp motor og de roterende skrubbe pensler forsikre at det rengøringsmiddel får arbejdet ned i fibre af gulvtæppet og derefter støvsugere beskidt løsning op grundigt for at gøre tørretid kortere.

Instruktioner

Opererer Hoover Steamvac Widepath

•Saml Hoover Steamvac Widepath overensstemmelse med instruktionerne i ejer 's manual. Monteringsvejledningen er ligetil og kræver kun en skruetrækker til at fuldføre.

•Vacuum tæppe skal rengøres med en regelmæssig støvsuger, brug ikke Hoover Steamvac for tør støvsugning. Flyt alle møbler ud af området eller placere voks papir eller alufolie under benene for at undgå muligheden for rust fra benene farvning gulvtæppet.

•Fyld rensetank med varmt vand fra hanen. Fyld rensetank løsning med den rigtige tæppe renere. Kontroller for at sikre den tank, der indsamler de renseopløsning er ordentligt siddende og knyttet til maskinen.

•Drej kontakten på at engagere de roterende børster. Trin på håndtag frigivelse med din mund og lavere håndtag til opererer holdning. Indstil vask/skyl at vaske. Klem udløbet triggeren for at starte rengøring. Flyt den renere fremad mens dispensering rengøring løsning. Langsomt trække maskinen tilbage mod du stadig udlevering rengøringsmiddel. Gå over samme område, overlappende stokes omkring en tomme, uden deprimerende på aftrækkeren, indtil der er ingen væske, gå ind i samling tanken. Holde maskinen hovedet fladt på gulvtæppet.

•Rinse tæppe, hvis det ønskes ved at indstille parameteren vask/skyl at skylle. Anvendelse på gulvtæppet ved at klemme på udlevering aftrækkeren og gøre en frem og tilbage slagtilfælde. Gøre yderligere slagtilfælde uden deprimerende triggeren for at fjerne skyllevandets fra gulvtæppet.

Rengøring af trapper og polstring med Hoover Steamvac Widepath

•Sæt slange til bunden af Hoover Steamvac med maskinen unplugged og håndtag i oprejst position. Fylde rengøre vandbeholderen med varmt vand fra hanen og rengøring løsning tanken med tæppe renere. Sæt maskinen i og sæt vask/skyl skifte til vask.

•Holde den vedhæftede fil ovenfor trappe tæpperne én tomme og spray i bevægelse fremad. Placer rengøring pad direkte på gulvtæppet og spray renere samtidig trække sig tilbage. Slip udløseren og vakuum op til rengøring løsning. Fortsætte hen over overfladen af trappe ved hjælp af de samme frem og tilbage slagtilfælde.

•Tøm opsving tank når det bliver fuld. Lyden af maskinens motor lyder højere slog når recovery tanken er fuld og der bliver ikke suge.

•Brug polstring værktøj til rengøring polstring, der har en tag læsning "w" eller "m/s". Denne kodning betyder, at polstring er sikker at rengøre med vand. Brug de samme ansøgning strøg med hensyn til trappen og undgå over befugtning stoffet.

•Upon afslutning af rengøring, tømme opsving tank. Rense pensler og vedhæftede filer og lad den tørre grundigt før opbevaring maskinen.

Tips & advarsler

  • Går over gulvtæppet adskillige gange reducerer at tillade maskine at støvsuge op til rengøring eller skyl løsning tørretiden.
  • Være forsigtig ved rengøring af trapper. Rense toppen halvdelen af trappe med maskinen placeret øverst og rense den nederste halvdel med maskine i bunden.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com