Sådan gaffatape et billede på væggen

February 12

Sådan gaffatape et billede på væggen

Dens tre lag af materiale - lim, stof mesh og plast - låne gaffatape sin velrenommerede styrke. Almindeligt anvendt til hurtige løsninger, er gaffatape vokset i brug på grund af dets pålidelighed. Folk søger for at hænge et billede kan bruge dette bånd til nemt anbringe fotografiet til en væg. Gaffatapes holdbarhed gør det usandsynligt, at pic vil falde når som helst snart. Dog; Du skal passe på, at limen ikke bliver et problem.

Instruktioner

•Kontrollér et kvadrat af afdækningstape på en væg, dimensioneret til at passe foto skal placeres på væggen. Du kan også lave en rektangulær form, hvis billedet er større end det er lange eller vice versa.

•Opret små ruller gaffatape for billedet. Hver rulle er blot en lille løkke, der har den klistrede side af båndet vender ud. Placer én eller to ruller på toppen, bunden og siderne af billedet, ved hjælp af mere for større billeder.

•Sæt billede på væggen, foring det med kvadrat eller rektangel af malertape. Stikning gaffatape til malertape beskytter din væg fra den Gaffatape lim; resterne af malertape er lettere at fjerne.

•Brug dobbeltsidet gaffatape. Nogle mærker kommer komplet med lim på begge sider, hvilket gør det nemt og hurtigt at bruge billeder til at blive monteret midlertidigt.

•Spray vand-fortrænger klæbende remover til at slippe af med selvklæbende tape rester. Dette er en effektiv måde at tage selvklæbende off en mur, når dit billede er klar til at komme ud. Lad spray sidde et øjeblik før tørre den væk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com