Sådan gendannes antikke Tin loftplader

November 9

I Victoriatiden blev tin lofter et bredt tilgængelig og billig måde at replikere de omfattende støbte gips lofter fundet i paladser og finere hjem i Europa. De opholdt sig i mode langt ind i 1950 ' erne, da mange af de smukke tin fliser blev malet over. Hvis du har en antikke tin loft, kan du finde at genskabe gamle tin er et stort projekt, men umagen værd. Når du har tapede plast over alle vægge, fastsat drop klude og fundet nogen til at støt dit stigen, er du klar til at begynde.

Instruktioner

•Find ud af, hvornår din tin loftplader blev malet. Hvis det var før 1978 forbuddet mod bly maling, skal du tage yderligere forholdsregler. I USA, kan du kontakte National Lead Information Center ved at kalde 1-800-424-LEAD (424-5323), eller ved at gå til deres hjemmesider på www.epa.gov/lead og www.hud.gov/offices/lead/. De vil fortælle dig, hvordan og hvor du kan få din maling analyseret til at afgøre, om det er bly baseret.

•Tag på dine briller, maske, handsker og hår dække og støv loftet grundigt med en fjer duster eller ren, blød shop klude.

•Rengør både malede og un-malede tin loft med et par sprøjter opvask sæbe i en spand varmt vand. Udjævne en rustpletter i en umalet tin loft med meget fint ståluld, så buff plet med en shop klud.

•Strip ikke-bly maling med en børste-on paint stripper designet til malet metal. Efterlad ikke paint stripper på mere end et par sekunder. Arbejde i små sektioner.

•Buff loftet med meget fint stål uld for at sikre, at alle maling er væk. Mange tin lofter er smukke nok på dette punkt at forlade som er. Støv brikkerne en gang om måneden og vaske dem to eller tre gange om året at opretholde deres skønhed.

• Giv din tin loft en lille ansigtsløftning, hvis du ikke er tilfreds med hvordan det ser ud når det er renset og strippet, ved at spraye det let med en primer formuleret af metaller. Lad det tørre natten over.

•Spray en til to frakker af metal male oven på primeren. Du kan bruge en traditionel maling farve som fløde til en faux-pudset look, en lys farve til en moderne twist eller en sølv metallak for at efterligne tin's sande natur.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at fjerne bly-baseret maling selv. Det kan gøres, men faren er ikke det værd, især hvis du har små børn eller en gravid kvinde i huset.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com