Sådan gendannes Bauhaus stof stole

March 31

Bauhaus-stil kommer fra en Designskole, opererer i Tyskland fra 1910s gennem 1930s. Bauhaus designere skabt bygninger med en stor mængde af glas og slanke linjer. Disse designere senere produceret møbler ved hjælp af samme rene linier, metal baser og stof, dækker læder eller vidjer. De oprindelige stykker er værd ganske lidt i dag, men hvis en Bauhaus stol har en stor mængde af skader, du kan finde det nyttigt at gendanne det og give det en frisk udseende.

Instruktioner

•Applicer et tyndt lag af eddike til krom ben og ramme af stolen. Brug aluminiumsfolie til at gnide eddike på krom. Eddike fjerner mørke mærker og rust fra stol rammen, mens aluminiumsfolie hjælper polsk metal.

•Vacuum stol med en støvsuger og en polstring vedhæftet fil. Køre vakuum udlæg over overfladen af stolen. Dette fjerner enhver støv eller rester, der kan gøre stolen ser lysere eller falmet.

•Kombiner ammoniak og vand i en skål. Dyp en blød klud i opløsningen og let børste det på tværs af nogen pletter eller mørke pletter på stof. Hver gang du børster stof, flytte kluden, så en ren plet rører stoffet.

•DIP en klud i rensning opløsningsmiddel hvis ammoniak undlader at fjerne pletter. Gnid opløsningsmidlet på stol stof. Hvis du bemærker nogen af pletten gnide, bruge en ny klud. Renseri kræver ikke afskylning, men du har brug at lade stof sidde natten over for at tørre.

•Rub ned stoleben med babyolie. Aftørre overskydende babyolie med en tør klud eller papirhåndklæder. Babyolie gør krom ben ser skinnende og fjerner grubetæring på metal.

Tips & advarsler

  • Hvis stolen er alvorligt nødlidende, skal du muligvis reupholster det med nyt stof. Husk på at dette typisk sænker værdien af stolen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com