Sådan gendannes en Bronze Finish

August 9

Sådan gendannes en Bronze Finish

Bronze statuer, indretning og møbler kan fungere som en elegant touch til et hjem eller kontor på grund af sin rige rødlig farve. Det er kan være nemmere at vedligeholde end kobber eller messing, fordi det tager længere tid at ætse end andre metaller. Ifølge Metal Works, men bronze kan være modtagelige for bronze sygdom, som producerer en grøn rester på overfladen når chlorider og ilt kombinerer i fugtige omgivelser. "Sygdom" udvikler et udbrud af korrosion og utiltalende lys grønne pletter på bronze's overflade.

Instruktioner

•Støvposens off den bronze skulptur med en støv klud eller blød klud. Bruge en håndholdt støvsuger (eller gulvet støvsuger med dysen vedhæftede fil) for at suge især tykke støv på bronze.

•Tag snavs eller snavs med mild sæbe og destilleret, bløde vand (undgå hårdt vand på bronze overflade). Gå over bronze overfladen med en blød klud et par gange. Fyld en skylles skål med mineralvand (sæbe) for at skylle alle sæberester tilbage på dens overflade.

•Treat bronze korrosion med et opløsningsmiddel. Kontrollere, om eventuelle støvpartikler når Opløsningsmidlet fordamper. Spray en moderat mængde opløsningsmiddel på en blød klud og tørre ned bronze's overflade. Da opløsningsmiddel er brugt til at vaske væk især tykke korrosion, bør du tørre ned overfladen flere gange. Tørre bronze overfladen med en tør klud.

•Brug én procent vulpex at genoprette stærkt korroderede bronze materiale. Støve støv, der kan have akkumuleret på bronze materiale. Bland om en tsk af vulpex med mineralske eller destilleret vand. Tør væk korroderede materiale med en blød klud i sektioner, og sørg for at dække alle områder, der har korrosion eller snavs. Gå over overfladen mindst to til tre gange i sektioner for at sikre, at alle områder har været dækket.

•Brug bronze polering sammensatte at genoprette den bronze oprindelige glans. Spay en moderat mængde af stof på en blød klud, aftørring ned hver tomme af dens overflade. Undgå at bruge kommercielt tilgængelige forbindelser, der indeholder saltsyre eller svovlsyre, da disse ingredienser kan fratage bronze af det sheen permanent.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com