Sådan gendannes en Eames stol med huller

September 29

Den ikoniske linjer og form af Eames liggestol gør det en nødvendighed for enhver midten af århundredet moderne elskers hjem. Mørke krydsfiner ramme accenter af sort lædersæde rigdom. I 2011, Herman Miller tilbudt en nyere version af stolen med en udsalgspris på over $5.000, og den oprindelige modeller sælge omkring det samme. Genoprette huller i læderstol indebærer den samme proces som gendanne nogen form for læder. At fjerne skaden går en lang vej at øge stolens værdi.

Instruktioner

•Støvposens overfladen af stolen med en blød klud, fjerne noget støv eller snavs fra læderet. Rengøre læder med et speciale læder renere. Anvend renseren til læder med en blød klud og gnid små cirkler. Aftørre noget overskydende renere med en ny klud.

•Få huller i sømmene på stolen ved forsigtigt trække apart sømmen og udsætter indersiden af stolen. Anvende super lim til den ene side og tryk på anden siden af sømmen mod limen. Holde din søm klemt lukket med dine hænder i mindst 10 sekunder.

Anslag dysefastgørelsen roll farve match produkt flaske mellem dine hænder, blande ingredienserne. Farven passer produkt reparationer mindre huller, der bære gennem læder fra normal skik. Omhyggeligt dab væske på slidt igennem hullerne og vente, indtil det tørrer.

•Tag læder patch fra læderet reparation kit og skåret i en størrelse passende til din hul. Dække hullet med limen, der kommer i kit, anvende et jævnt lag på det beskadigede sted. Tryk på lappe over limen og gnid glat med dine hænder. Når limen sætter, forsigtigt skræl væk patch. Gentag processen på nogen andre huller i stolen.

•Aftør ned hele sædet af Eames stol med læder balsam. Balsam genopretter den naturlige tekstur og fornemmelsen af læder. Forsigtigt buff stol med en blød klud, at fjerne eventuelle overskydende balsam og gendanne stolens glans.

Tips & advarsler

  • Større huller, overveje at tage forsædet møbler genoprettelse ekspert. Eames stole er meget værdifulde og en ekspert kan løse eventuelle skader uden at gøre problemet værre.
  • Støv stolen mindst en gang om ugen og anvende læder balsam en gang om måneden.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com