Sådan gendannes en eg bord

April 22

Sådan gendannes en eg bord

Gendanne en eg bord for at tilføje liv og skønhed til et stykke af møbler, der var ment at sidste årtier. Eg er en hårdttræ, der er stærk og modstandsdygtig når behandlet lige. Stripning og lakering en eg bord er meget tidskrævende og trættende. Men ved at fjerne alle gamle slutte og starte forfra med træets naturlige tilstand, kan du beskytte en eg bord og holde det ser skinnende i mange år fremover.

Instruktioner

•Forbered din tabel ved at placere en dråbe klud under benene. Sætte på din gummihandsker. Hæld stripper i en af de metal dåser og bruge den gamle pensel for at lag en tyk frakke af stripper på en sektion af træ ca 2 kvadratfod. Giver mulighed for at arbejde i 15 til 20 minutter. Brug din skraber og fjerne den gamle finish, placere overskydende i den anden kaffe kan. Fjerne sidesten spor af den gamle finish med ståluld, altid efter korn af træ. Aftørre overskydende finish med en klud ofte. Gentag denne proces, indtil hele tabellen er blevet renset.

•Sand tabellen med 120-sandkorn sandpapir. Efter alle dårlige områder er blevet glattet og alle spor af den gamle finish er borte, sand tabellen med 220 sandkorn sandpapir, altid efter korn af træ. Tør alt støv med klude.

•Anvend en ny børste til at anvende en tyk frakke af sand sealer og lade det suge ind i træets årer for et par minutter. Fjern den overskydende sand sealer fra overfladen ved aftørring med en klud og lad tørre fuldstændigt. Sand det hele stykke med 360-sandkorn sandpapir. Aftørre støv med en klud.

•Applicer polyurethan finish med din tredje børste bruger meget tynd, overlappende strøg. Tillade hver pelsen grundigt tørre og sand igen med 360-sandkorn sandpapir. Aftørre støv. Gentag denne proces for så mange frakker af polyurethan finish som du ønsker.

Tips & advarsler

  • Masser af frisk luft skal være tilgængelige, når du arbejder i nærheden af stærke kemikalier. Filtrerede ansigtsmasker bør bruges til at forhindre, at stærke kemiske dampe ind i din næse og mund.
  • Bære lange ærmer for at forhindre enhver kemikalier fra sprøjt på dine arme.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com