Sådan gendannes en gammel John Deere plæneklipper

June 16

John Deere er en af de mest kendte og respekterede navne i outdoor udstyr. Virksomheden fik sin start i 1830-erne når grundlægger John Deere lavet en støbejern plov der var overlegen i forhold til andre plove af alder og der hjalp dyrke Great Plains. I 1912, flyttede firmaet ind i traktoren produktionsvirksomheder, og af den sidste del af det midterste 20 det var begyndt at gøre plæneklippere for forbrugerne. Ældre John Deere Græsslåmaskiner betragtes som klassikere af samlere på grund af deres historie og slægt. Genskabe en gammel John Deere plæneklipper tager en masse arbejde, afhængigt af hvilken form plæneklipperen er allerede i, men resultaterne er værd for John Deere entusiaster.

Instruktioner

•Udtøm olie, gas og eventuelle andre væsker fra plæneklipperen hvis det har nogen venstre i den. Bære beskyttelseshandsker og -beklædning og arbejde i et godt ventileret område væk fra enhver åben ild.

•Adskil plæneklipperen en brik ad gangen. Anvende smøreolie til korroderede dele eller bolte, der ikke er kommer fortrydes. Tage billeder af hver enkelt komponent og hvordan det passer ind i maskinen, ved hjælp af et digitalt kamera. Dette gør det muligt at vurdere hver komponent individuelt. Du skal bruge en svensknøgle og en skruetrækker i løbet af demontering processen.

•Undersøg hver komponent af plæneklipperen. Fjerne rust med fint sandpapir og rengøre hver komponent med motor renere. Skriv ned serienumre af hver del, som du rense det. Som du samle plæneklipperen, vil du beslutte, hvilke dele skal udskiftes; Serienummeret er god at have når du udskifter gamle John Deere dele.

•Visit lokale John Deere forhandler med numrene på de dele, der er brudt og skal udskiftes. Selvom del er gamle og er ikke lavet mere, bør en John Deere repræsentant kunne hjælpe dig med at finde en tilsvarende, der får din plæneklipper arbejde igen. Bringe i de gamle dele, hvis du kan, så du kan sammenligne størrelsen og formen af de gamle dele med de nye. Altid skifte tændrør i motoren når genoprette en plæneklipper, for at hjælpe det til at køre ordentligt.

•Applicer to frakker af primer, en underuld maling og derefter to toplakker maling til de udvendige stykker af plæneklipperen til atter at maskinen udseende. Brug en pensel og holde frakker så tynde som muligt. Maleri af skallen, før at sætte maskinen tilbage sammen hjælper med at forhindre våd maling fra siver ind på motordele. Lad hver frakke tørre fuldstændigt før du anvender den næste ene. Tale med John Deere forhandler om de oprindelige farver til din plæneklipper model, hvis du ønsker det skal se ud, som det gjorde, da først bygget.

•Reassemble maskinen ved hjælp af billeder og noter du tog tidligere. Hvis du sidder fast, søge hjælp fra John Deere forhandler.

•Fyld plæneklipper med de passende væsker såsom olie og gas. Erstatte dæk med frisk, og fylde dem med luft ved hjælp af en luftpumpe.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com