Sådan gendannes en træstol med en sunkne pude

October 4

Sådan gendannes en træstol med en sunkne pude

Efter års af afslapning og komfort, kan sæde for dit træ polstret stol ikke holde meget godt. Sænkningen er et klart tegn på at træsæde under puden begynder at svigte, hvilket kan betyde en katastrofe hvis venstre ubehandlet. Heldigvis, din træstol er fixable og du behøver ikke at bruge en formue at kontakte en professionel til at udføre reparationen.

Instruktioner

•Drej den træ stol og måle den plads dimensioner. Skriv numrene ned og tage oplysninger med dig, når du skærer træ støtte klamper.

•Opret tre træ klamper, eller støtter, fra krydsfiner, som er 1 tomme bred og længden af stol sædet. Tegne dimension på et stykke krydsfiner, sikre krydsfiner til træ arbejdsbord med klemmer og skære klamper med en dygtighed sav.

Uddelingen klamper til bunds i stolen med skruer eller søm. Centrere den første spiken på den vandrette midterste af stolens bunden og fastgøre den til begge sider af stolens sæde med skruer eller søm. Forskyde de resterende understøtter ca 2 til 3 inches fra center støtte. Hvis stolens sæde er større, plads understøtter 3 inches fra hinanden.

•Drej stolen over og teste stol sæde integritet. Hvis du har brug for flere understøtter, skåret ekstra klamper fra krydsfiner på samme måde som trin 2.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller og en arbejdshandsker mens der skæres krydsfiner understøtter.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com