Sådan gendannes et billardbord

June 16

Hvis du vil gendanne et billardbord, der har slidt ned over tid, kan du nemt bestille udskiftning skinner, lommer og ben, så længe de passer til størrelse og stil af din tabel. Du kan også refinish tabellen, erstatte jernbane puder og re dække bordet med nye billard klud dig selv. Nøjagtige restaureringen proces vil afhænge af typen bord, du gendanner.

Instruktioner

•Disassemble tabellen. Fjerne skinner, som ofte er boltet på fra undersiden. Unbolt og fjerne lommer. Trække ud hæfteklammer (hvis nogen) for kluden og skrælle skifer sengen, så fjern skruer vedhæfter skifer. Afbryde benene ved at fjerne deres bolte eller skruer.

•Undersøg tilstand af tabellen 's base og forklæde og bestemme, om og hvordan du ønsker at refinish det. Der er flere måder du kan gøre dette; sand overfladen og anvende en frisk jakke af pletten eller lak, eller Lime finer plader til sider til et nyt look.

•Refinish eller erstatte benene. Anvend den samme stil af lakering, som du brugte til base og forklæde. Hvis du ønsker eller har brug at erstatte benene, erstatte alle fire sammen og får et sæt, der kan ordentligt understøtter størrelse og vægt af din tabel.

•Udskift eller gendanne skinnerne. Skrælle billard klud og forsigtigt lirke ud puder med en spartel. Ren off den tørrede lim med selvklæbende remover, skal du bruge kontakt cement til lim de nye hynder til skinnerne og trim gummi langs kanterne med en hobbykniv.

•Udskift skifer sengen hvis det er revnet eller beskadiget. Købe en skifer seng, der er den korrekte størrelse til dit bord. En 9-fods tabel kræver en seng, der er 100 gange 50 yards; de fleste hjem tabeller er mindre. Skrue seng til tabellen efter genmonteres benene.

•Dæk tabellen med nye billard klud; 21 til 24 ounce er normalt nødvendigt. Skåret strimler af klud til at lime til gummi puder på skinner. Påfør en selvklæbende spray til skifer, strække stoffet hen over bordet så stramt som det kan gå og Hæft det på bordet i nærheden af kanten. Trim klud hvor lomme huller og Hæft klud til indersiden af hullerne.

•Reconnect skinner, lommer og eventuelle andre stykker til at samle tabellen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com