Sådan gendannes kalksten gulv fliser

July 18

Sådan gendannes kalksten gulv fliser

Bygge en etage fra sten kan yde strukturel støtte og langvarig beskyttelse, men ikke selv sten kan vare evigt. For eksempel er kalksten en robust sten, bløde at røre men temmelig vandafvisende. Men porer i stenens overflade giver mulighed for indtrængen over tid, og spild, spores i snavs og andre forurenende stoffer kan ødelægge gulvets udseende. En grundig rengøring, efterfulgt af forsegling stenen, kan udvide stone's liv og genoprette sin oprindelige skønhed og glans.

Instruktioner

•Rengør kalksten overfladen med en støv moppe til at fjerne overflade snavs, støv og andre forureninger. Hvis det er nødvendigt, brug en fugtig moppe til at indsamle tunge lag af støv, men ikke blød gulvet. Hvis du bruger en fugtige moppe, tørre gulvet straks med rene håndklæder.

•Applicer en kalksten-godkendt sten renere til overfladen. Disse er neutrale eller basiske rengøringsmidler designet til at trænge ind på stenens porer og fjerne pletter.

•Spread cleaner på tværs af kalksten gulvet med en moppe. Følg specifikke produkt instrukser om doseringen. Nogle rengøringsmidler skal fortyndes med vand. Tillad renere og arbejde på overfladen pr. produkt instruktioner.

•MOP op resterende renere med ren, fugtig vand. Tør kalksten gulvet med rene håndklæder. Give ordet til at tørre helt natten over.

•Seal kalksten at beskytte det mod fremtidige farvning og gendanne stenens naturlige glans. Anvende fugemassen med en pumpe sprøjte, eller til mindre områder eller områder tæt på windows eller tællere, anvendes med en pensel. Følg producentens anvisninger med hensyn til doseringen. Tillad fugemasse til tørre i mindst 24 timer inden du går på gulvet, medmindre ellers anvist af producenten eller specifikt produkt.

Tips & advarsler

  • Nogle sten producenter kan anbefale du bruger en grødomslag eller rengøring fløde, fjerne dybtliggende pletter fra kalksten. Følg alle producentens anvisninger vedrørende ingredienserne og blande priser.
  • Aldrig ren kalksten med en syre-baserede renere. Disse kemikalier vil etch og fordreje den kalksten overflade, at skabe permanent skade.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com