Sådan gendannes køkken stol hjørner

March 23

Sådan gendannes køkken stol hjørner

Drejning din køkkenstole fra lurvet til søger nye kan være så simpelt som at inddrive hynderne. Rive den gamle stof og erstatte det med en, der er mere til din smag. At inddrive en plads er en ligetil opgave hæftning stof over sæde base. Så længe du hæfte det i en lige linje, skal du have nogen problemer, indtil du når hjørner. Gøre en simpel tuck for at oprette en foldede hjørne uden en masse af bulk og dit køkken stol vil have et friskt nyt udseende.

Instruktioner

•Trace omkring sædet base på bagsiden af stoffet. Skåret ud stof 3 inches større end linjen røbestof. Spor rundt sæde base på quilt pladevat og skære en pad af snipping langs sporingslinjen.

•Lay stof på dit arbejdsoverflade med højre side vender nedad. Center polstringen på toppen af stoffet. Anbring sædet base på polstring.

•Træk i midten af et stof kant på sædet soklen og Hæft det. Træk i midten af den modsatte kant af stof på sæde soklen og Hæft det. Gør det samme med de to andre sider af sæde base.

•Sæt stof sider til sædet base ved at gøre en linje af hæfteklammer langs kanten af stoffet. Stop hæftning 1/2 tommer fra hvert hjørne. Dette efterlader en hjørne fane stikker ud på hvert hjørne af sæde base.

•Træk hvert hjørne fanen diagonalt mod midten af sæde base og sikre det med en fast bestanddel. Gøre alle fire hjørner på samme måde.

•Enclose den hæftet under fanen i øverste højre hjørne først. Jævn højre kant af stof på hjørnet, så det dækker tab. korte kant ned. Glat stof, der dækker under fanen øverste kant og korte det ned. Gør det samme med de andre tre hjørner til at skabe et ryddeligt udseende.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com