Sådan gendannes køkkenstole

April 17

Køkkenstole modtager en masse slid og ælde. Uanset hvor omhyggelig du er, blevet i sidste ende sæder polstrede stole plettet og slidt. Når polstring cleaner simpelthen vil ikke længere gøre jobbet, håb er ikke tabt: inddrive sæderne kræver minimal indsats og vil give dit køkken et velkommen opdatering. Vælg robust stof i en farve eller et mønster for at supplere din indretning og Giv dit køkken et hurtig, billig ansigtsløftning.

Instruktioner

•Tag stol sæde. Vend stolen hovedet og finde de skruer, der holder sæde stol rammen. Brug en skruetrækker til at fjerne alle skruerne. En skruetrækker med en lang skaft kan være behov for skruer, der er placeret i dybe huller.

Antal sæder og stole til at sikre en korrekt pasform graviditetsrate Sædehynder, da pladserne ikke er altid ensartet.

•Anvend en flad ende skruetrækker til at løsne hæfteklammer, der holder stoffet på toiletstol-sæde. Forsigtigt lirke hæfteklammer løs og fjerne stoffet. Brug tænger til at trække stædig hæfteklammer fra stolen.

•Lay nyt stof på et bord eller på gulvet med højre side ned. Bruge den gamle seat cover stof stykke som en skabelon til at skære ud dækslet til nye. Opmærksomme på stof mønster. Hvis der er en bestemt retning eller design, som striber eller plaider, center din skabelon, således at design er placeret korrekt.

•Anbring stol pude hovedet på den forkerte side af den nye stof stykke. Forsigtigt trække stoffet til undersiden af puden og korte med en korte pistol begyndelsen på den forreste kant. Trække stof omkring puden tæt og glat med din hånd. Hæft den modsatte kant. Gentag med de to andre sider af stof, indsamle stof pænt i hjørnerne.

•Udskift den nyligt overdækket pude på stolen ramme. Brug de skruer, som du har fjernet for at vedhæfte stol sæde til rammen.

Gentag processen med de resterende stole.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com