Sådan gendannes lædermøbler

September 8

Lædermøbler er smukt og holdbart, og du kan vedligeholde det fra dag til dag ved at tørre den med en knap fugtig klud. I gang, men vil som læderet bliver tør, farves eller falmet, det kræve mere opmærksomhed. Du kan gendanne dine møbler til sin oprindelige tilstand (eller næsten så) ved at anvende de rigtige produkter og bruge lidt knofedt.

Instruktioner

Forpakket en renere at fjerne pletter og snavs. Brug et produkt designet til jobbet. Læder rengøringsmidler er formuleret til at være blid på materialet, mens husholdningernes rengøringsmidler kan beskadige læder.

•At anvende læder renere, sætte omkring en spsk af det på et blødt håndklæde. Forsigtigt gnide det ind i et lille område, omkring 8 til 12 inches i diameter. Lad det absorberer ca. 60 sekunder. Brug et rent håndklæde til at tørre af produktet. Gentag hvis nogen pletter forblive.

•Moisturize tør læder med en balsam lavet til dette formål. Cremer er den letteste at anvende. Bruge en lille mængde af produktet på en bomuld håndklæde eller klud, og gnid det, indtil den er absorberet. Aftørre overskydende, og brug ikke møbler for ca 2 timer.

•Perk op falmede læder ved hjælp af en finish med en tone svarer til den oprindelige. En mulighed er at sende en prøve af dit læder til et selskab, der formulerer gør det selv-læder restaurering kits (Se nedenstående ressourcer). At virksomheden vil skabe en finish, der matcher din ønskede farve.

Tips & advarsler

  • Hvis du bor i et meget tørt område, du skal måske betingelse dine lædermøbler hver måned eller to, men i de fleste klimaer du vil være fint, gør det om hver 6 måneder.
  • Brug ikke klæbrig olie eller møbler polish på lædermøbler.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com