Sådan gendannes lænestole

September 11

At inddrive eller reupholstering lænestole kan bringe nyt liv til både antikviteter og slidte nutidige favoritter. Hvis du genoprette lænestole, kan du fortsætte med at bruge favorit stole, selv efter du køber en ny sofa eller nyistandsætte din dagligstue. Mens polstring er en arbejdskrævende proces, kan det give din lænestole et nyt udseende samtidig med at du til at bruge meget mindre end du ville erstatte dem.

Instruktioner

Sådan gendannes lænestole

•Fjern alle hæfteklammer og polstring stifter brug nålen næse tænger. Forsigtigt løfte væk alle stof og pladevat. Du vil bruge de gamle stof stykker til at skabe et mønster for den nye møbelstof du bruger.

•Lay hver gamle stykke ud på toppen af din nye møbelstof. Skær omkring hver skabelon, forlader en 2-tommer til 3-tommer overhæng.

•Staple batting over alle nøgne områder på stolen, med særlig vægt på sæde og arme for komfort. Sørg for at trække pladevat stramt over hvert enkelt område, som du hæfte det på plads. Du kan også vælge for at sikre pladevat med polstring stifter, ved hjælp af en gummihammer til hammer dem på plads.

•Læg stoffet over bagsiden af stolen, trække gennem siderne og omkring på bagsiden. Trække stramt og hæftning, arbejder på første toppen, så bunden før hæftning hver side. Lægge betrækket på plads og træk gennem på undersiden af stolens. Korte sikkert på plads.

•Drape stof over stolen armene. Fold stoffet frem, tilbage tredje mod dig. Hæft stof stramt på hver side, forlader foran og tilbage kanter løs på dette punkt. Skære en slids i midten af den foldede del af stof til at gøre det muligt at pakke tilbage omkring lænestolen. Wrap stoffet, danner Plisseringer og samler på bagsiden af stolen arme. Trække stof på forsiden af stol armen nedad og sikkert. Så læg eller samle det overskydende stof på hver side mod midten pænt og Hæft eller tack på plads.

•Dæk stolen tilbage med stof. Fold kanten under og sikker med polstring stifter eller hæfteklammer. Hvis du bruger hæfteklammer, bruge en polstring trim til at dække udsatte hæfteklammer. Mange polstring stifter er ganske attraktiv og egnet til brug på en synlig område. Bruge svejsepunkter, rør eller andre accenter som ønsket, anvende med en limpistol eller polstring stifter. Nyd din lænestol reupholstery job.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com