Sådan gendannes Retro køkkenstole

March 7

Sådan gendannes Retro køkkenstole

Mange udspekulerede boligejere er at finde brugt retro stole med revet sæder eller ryg – perfekt til reupholster. Der er gode grunde til at vælge denne type stol. Rammerne er ofte robust chrome og sæder og er tilbage holdbar, nem at rengøre vinyl. Hvis du gendanner en retro stol, kan du få præcis den farve og design du ønsker.

Instruktioner

•Fjern den gamle betræk sæde ved hjælp af en skruetrækker. Fjerne den vinyl stof der dækker ryglæn, hvis det ikke skru. Skære med saks og skræl. Prøv ikke at beskadige rygstøtter og polstring pladevat.

•Wash stol rammen med sæbe og vand, ved hjælp af en skrubbe svamp til at fjerne snavs og snavs. Tør med et håndklæde. Clean krom ved hjælp af stål uld. Dette bør fjerne enhver resterende snavs, gamle maling, lim eller ukendte ting. Kan du give formanden en anden hurtig vask med sæbe og vand og håndklæde tørre.

•Tag pappet tilbage fra bunden af stol sæde. Brug en skruetrækker til at lirke op én side og trække det ud. Gemme pap som et mønster for udskiftning pap senere.

•Pry op i kanten af vinyl med en skruetrækker, så trækker vinyl off. Normalt vil vinyl rive gennem søm og hæfteklammer. Brug tænger til at fjerne alle gamle søm og hæfteklammer.

•Sæt sædet nedad på polstring pladevat. Pladevat bør udvide ud over kanten af sædet af 8 inches på hver side. Bringe pladevat over siderne. Hæft det på træ mindst 1 1/2 inches fra den ydre kant. Tillad ikke pladevat til bunke. Trim off overskydende.

•Klippe patent vinyl, således at det strækker sig 8 inches ud over kanten af sædet på hver side. Læg vinyl ansigt-siden ned. Placer din stol sæde ansigt-side ned. Sæt en lille plads varmelegeme på dit arbejdsbord og tænde den. Wrap vinyl over én side af stol sæde og Hæft det på plads. Trække den modsatte side op, opvarmning vinyl med varmelegeme. Lad ikke vinyl brænde eller rive. Strække den varme vinyl over siden af stol sæde og hæftning. Varme, strække og Hæft de resterende to sider.

•Varmt, strække og Hæft dine hjørner sidst. Holde din plads, flytning og tillader ikke, at varmen forbliver i nærheden af ethvert område i meget lang tid. Tanken er for vinyl at skrumpe ind og se glat. Fortsætte stretching og hæftning indtil sædet er færdig. Trim din overskydende stof.

•Klippe en 2-tommer strimler af kontrasterende vinyl stof for at gøre rørsystem. Din længde skal være lang nok til at indhylle hele vejen rundt om de fire sider af dit sæde, plus 4 inches. Sted welt ledning langs midten af strimlen. Fold vinyl over ledningen og sy en søm så stram at ledningen som du kan, ved hjælp af din symaskine. Nogle maskiner har et rørsystem indstilling.

•Åbn ene ende dine rør og skæres din ledning tilbage med 1 tomme. Drej din plads med billedsiden nedad. Placer ende du trimmet på center og bagsiden af din pude, således at rørledningsført kanten ansigter. Korte rør omkring den nederste kant af sædet. Skære de resterende, rørsystem 1 tomme tidligere hvor den overlapper. Tuck i slutningen af rør i vinyl hvor du skærer dine ledning tilbage. Korte. Skær et stykke af udskiftning pap med din gamle pap som mønster og Hæft det over sæde bunden.

•Tag vinyl fra din stol tilbage. Trække alle hæfteklammer og negle, så træet er glat. Skær batting for at dække front og sider af ryglænet. Hæft pladevat langs ryggen kanten af sider, top og bund. Hæfteklammer du lige har fjernet bør hjælpe guide dig hvor du vil placere de nye hæfteklammer. Trim off din overskydende pladevat. Læg ikke nogen pladevat på bagsiden af ryglænet.

•Klippe vinyl dække front og sider plus 4 inches på hver side. Varme, stretch og korte stof fra midten ud, som du gjorde med sædet. Holde din hæfteklammer alle i samme linje nær kanten af ryggen, så du kan dække dem senere. Formindsk dine hjørner og bøjninger omhyggeligt med varmelegeme.

•Dæk det gamle betræk materiale på bagsiden med en skrot stykke hvidt pudebetræk-type materiale. Skære vinyl for at dække ryggen, samt 4 inches på hver side. Varme, stretch og korte stof fra midten ud. Holde din hæfteklammer alle i samme linje med andre hæfteklammer. Formindsk dine hjørner og bøjninger omhyggeligt med varmelegeme.

•Klippe en 1-tommer strimler af kontrasterende vinyl længe nok til at ombrydes omkring sider af ryglænet. Sted din vinyl med billedsiden nedad. Placer dobbeltklæbende tape ned i midten og fold siderne mod midten, gør en lang færdige strimler. Tack denne strimmel med den færdige side op, starter nederst i midten af ryglænet, ved hjælp af en polstring tack og hammer.

•Anbring strip dækker hæfteklammer på næste hjørne og tack det. Placer strip til næste hjørne og tack det. Nu indsætte stifter mellem disse stifter. Bruge så mange stifter som du indkvartering langs kanten af din plads tilbage. Trim off din overskydende dækning strip. Skrue din stol tilbage sammen.

Tips & advarsler

  • Rørsystem og efterbehandling strimler behøver ikke at være i kontrasterende farver.
  • Nailhead strimler er til rådighed til at dække din hæfteklammer og stifter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com