Sådan gendannes traktor dynamoer

June 12

Sådan gendannes traktor dynamoer

De fleste restaureringer af klassiske traktorer kræver magneto restaurering. En magneto er en runde metal hjul med magnetisk strimler knyttet, der forvandler inde en spole, producerer elektricitet. Denne elektricitet er fodret med traktor motoren sin motoriske funktioner. Hvis magneto er rustne, skal traktoren udføre trægt eller slet ikke. Du kan gendanne din traktor magneto i mindre end fire timer, selvom du har lidt eller ingen erfaring.

Instruktioner

•Tag magneto fra coil boliger. Denne bolig er normalt en gruppe af spoler, der omgiver den runde magneto. Enten fjerne spolerne, der omgiver magneto først, eller Fjern kun magneto. Løsne skruerne at sikker bredbånd med en fatning og skralde. Med en skruenøgle, fjerne den bolt, der holder magneto på plads og tap magneto løs med en gummihammer.

•Spray affedtningsmiddel på magneto's ydre rand til at fjerne fedt og snavs. Tillad affedtningsmiddel til at sidde i 10 minutter, genanvende en anden frakke af affedtningsmiddel og krat magneto med en stiv børste.

•Applicer metal renere at magneto og skrub den ydre rand med en messing stålbørste. Fjerne rust og korrosion, under særlig hensyntagen til sprækker og kratere på magneto. Genanvende metal renere, hvis rust og korrosion forbliver efter den første ansøgning.

•Tør off magneto med en bomuldsklud eller spray det tørt med komprimeret luft, med særlig vægt på de revner og sprækker i metal.

•Rengør magneto magneter med #0000 ståluld. Gnide overfladen af magneter med uld at polere dem og fjerne resterende snavs og korrosion fra magneto.

•Sæt 24-tommer magneter til magneto magneter til at genoplade de gamle magneter. Tillad magneter til at blive siddende i 24 timer, så fjerne dem. Vedhæfte magneto til motorakslen og efterspænde den bolt, der holder det på plads.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com