Sådan gendannes Vintage Dinette stole

July 15

Sådan gendannes Vintage Dinette stole

Når udsmykning et værelse, er loppemarkeder, tag salg og brugte butikker ideelle kilder for brugte møbler. En gammel stykke med gode ben kan malet eller genvindes med henblik på et nyt liv. Nemt gendanne vintage dinette stole for at matche stilen i din spisestue. Du kan købe stof for at matche vindue belægninger eller genbruge vintage sengetøj til en one-of-a-kind look. Et sæt af dinette stole kan inddrives i et par timer.

Instruktioner

•Drej en vintage dinette stol hovedet og placere plads øverst på en tæller, med ryglænet hængende ned foran skranken. Der er forborede huller hvor de skruer, der holder sæde stol rammen kan findes. Fjern skruerne og sæt dem til side. Løft sædet stol rammen og sæt den til side. Fjern dækslet til eksisterende stof af nysgerrige hæfteklammer løs med en skruetrækker og needle-næse tænger — men fjernelse af dækslet er ikke påkrævet for succes.

•Measure dinette stol sæde figur og skære et stykke af hi-loft quilt batting 2 inches større end måling på alle kanter. Lay batting på dit arbejdsbord. Centrere sædet nedad på batting. Fold kanten af pladevat på bagsiden, på kanten af sædet. Hæft pladevat på midten af sæde kant. Vende sædet og Gentag på den modsatte kant. Gentag på de andre to modstående kanter. Fortsætte med at hæfte den resterende plads på kanterne. Fold hjørnerne i en miter fold og hæftning. Trim overskydende pladevat tæt på staples til at fjerne bulk og neaten kanterne.

•Jern stoffet. Skære et stykke stof ved hjælp af de samme målinger for quilt pladevat. Læg stoffet på din arbejdsbord med den forkerte side. Centrere sædet nedad på stoffet. Fold kanten af stoffet til ryggen, på kanten af sædet. Dække kanten af pladevat og hæftning på midten af sæde kant. Vende sæde. Træk stoffet stram og Hæft center på den modsatte kant. Flip sædet til forsiden for at tjekke for rynker. Lay sæde ansigt ned igen og Gentag på de andre to kanter. Fortsætte med at trække stoffet henslængt og afslutte hæftning på samme måde som pladevat. Trim stof tæt på hæfteklammer.

•Sæt sædet nedad på disken. Indstille stol rammen tilbage over sæde og linje op i hullerne. Hvis hullerne har været cover med stof, brug en skruetrækker til at gennembore stoffet. Indsæt skruerne i hullerne og vedhæfte.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com