Sådan geninstalleres en ovndøren

April 26

Geninstallere en ovndøren er en simpel hjem-forbedring projekt, der ikke vil tage meget af din tid. Det væsentlige, geninstallere en ovndøren blot betyder at fjerne din gamle ovndøren og derefter erstatte det med en ny. Så længe du tager alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, vil du have noget problem med dette projekt.

Instruktioner

•Drej off enhver gas eller elektrisk forsyninger, der kører til din ovn. Hvis du har en Gasovn, Find gas linje og slukke gassen. Hvis du har en elektrisk ovn, slukke for det elektriske kredsløb, der står bag din ovn, sà ¥ du kan arbejde på din ovndøren uden at bekymre sig om elektriske problemer.

•Locate hængsel, der forbinder din ovndøren på apparatet. Der er snesevis af typer af hængsler, men mest almindeligt anvendte hængsel i moderne ovne er en type, der faktisk kommer med døren, som vil gøre dit job meget lettere.

•Åbn din ovn dør til sin stege holdning. Skru skruer og fjerne alle parenteser, der holder din ovndøren og sine hængsler på plads. Hvis din ovn er selvrensende, for eksempel, er det sandsynligvis har flere parentes, der forbinder dør og hængsler til din ovn.

•Tag døren fra din ovn. Gøre dette ved at snuppe døren---ikke håndtag--- og trække væk fra apparatet. Hvis du har fjernet alle skruer, bolte og beslag, ovndøren bliver blot løfte ud af sin plads, og du vil være i stand til at fjerne det fra din ovn.

•Installer din nye ovn døren ved at knytte de nye hængsler, der fulgte med din ovndøren til din ovn og skrue dem på plads. Derefter skrue anden ende af disse hængsler til ovnen selv.

•Åbn og luk din nyinstallerede ovn dør flere gange for at sikre, at intet er løs. Kontroller, at døren lukker tæt og åbner og lukker gnidningsløst.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com