Sådan geninstalleres en Toilet Flange

August 31

Hvis du har fjernet toilet flangen mens du fjerner en gamle toilet, kan du geninstallere den gamle toilet flange til at bruge med dit nye toilet, så længe stykket er stadig i god form. Også kaldet en skab flange, er toilet flange en cirkulær metal eller PVC stykke, der sidder flush mod jorden og forbinder dit toilet til jord rør, der fjerner affald fra dit toilet. Flange også tjener til at sikre toilet på gulvet i den korrekte position.

Instruktioner

•Installer nye jord røret, hvis du har fjernet det med flange. Anvend PVC primer til slutningen af rør i hul i dit gulv. Hvis jord rør blev fjernet, er typisk et skab bøje. Gælde en enkelt slutningen af jord rør PVC primer. Anvend PVC til slutningen af begge rør, hvor du har anvendt primeren. Holde sig i slutningen af det jord rør med primer og cement ind i skabet bøje røret i hullet i gulvet. Twist at sikre røret.

•Applicer PVC primer til indersiden af den closet flange og ydersiden af slutningen af jord rør. Anvend PVC cement til de samme overflader, efter du har anvendt primeren. Sætte skabet flangen for enden af jord rør. Tryk ned og drej flangen indtil det sidder flush mod gulvet og de store lodrette slots på begge sider af flangen er præcis til venstre og højre side af hullet i gulvet.

•Skru flange på gulvet gennem hullerne i flange kraven ved hjælp af en boremaskine og rustfri skruer. Prøv at flytte flange, når skruerne er på plads for at sikre flange er sikker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com