Sådan genkender Vintage spisestuestole

January 30

Vintage stole kan give en usædvanlig og undertiden eklektisk flair til enhver spisestue. Uanset om de er købt som et matchende sæt eller én stol ad gangen til en mix og match look, giver ældre stole en følelse af historie til hvad der ellers kunne være et kedeligt, cookie-cutter værelse. Men det er vigtigt at vide, hvad du køber er faktisk vintage.

Instruktioner

•Know forskellen mellem antik og vintage. Disse vilkår har tendens til at blive brugt i flæng, men antikke møbler og vintage møbler er to forskellige ting. Hvis noget er en ægte antik bør det være mere end 100 år gamle. Ordet vintage er korrekt defineret som noget af høj kvalitet, der viser styles fra fortiden. For eksempel møbler i 1950 ' erne er efterspurgte nu og anses vintage. En anden måde at tænke på det er, hvad går rundt, kommer.

•Decide hvad stil stol du ønsker. Er din spisestue perfekt til et sæt af colonial reproduktion stole lavet i 50 ' erne? Måske din har mere moderne smag og er indstillet på at finde stole i den danske moderne skole af indretning. For en mere formel plads vil et sæt af Chippendale-stil stole fylde regningen.

•Educate dig selv: når du har bestemt, hvilken type af vintage spisestuestol du leder efter, lære så meget om det, som du kan. Talrige bøger og hjemmesider kan hjælpe. En velkendt reference er "Kovels' antikviteter og samleobjekter." Det kan findes online og på tryk.

•Undersøg stolene. Tag dig god tid og se stolene over grundigt. Børst støv, som kan skjulte mangler. Vend stolen og kigge efter identifikationsmaerker som fabrikantens navn. Kontroller, hvis stolen er robust og godt lavet. Hvis sædet er caned er det intakt eller skal det laves? Spørg dig selv det samme spørgsmål om en polstret sæde.

•Work med en velrenommeret forhandler. Dine mest værdifulde ressource i din søgen efter den perfekte vintage spisestue stol er en ekspert. Problemet er der er utallige møbler forhandlere bare ud til at gøre en hurtig sorteper. Men der er måder at opsøge en ærlig ekspert. Spørg rundt. Som du trold loppemarkeder, slå sparsommelighed butikker og antik/vintage butikker, op samtaler med andre shoppere. De vil sandsynligvis være glade for at dele deres erfaringer, både gode og dårlige.

Tips & advarsler

  • Kontakt Better Business Bureau når du forsker forhandlere.
  • Være forsigtige for at købe dine stole på online-auktionswebsteder, hvor kun et billede og beskrivelse er tilgængelige.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com