Sådan gennemsnitlige regnskabsmæssige afkast

July 6

Gennemsnitlige Accounting vende tilbage (AAR) er en matematisk værdi, der beskriver forholdet mellem indtjening af et projekt baseret på den bogførte værdi af den samme investering. Det er en foranstaltning af afkastet af en investering i en given periode. Indtjening er beregnet efter regnskab for ting som skat og afskrivninger. Hvis du vil beregne den årlige aktivitetsrapport for din virksomhed, alt du behøver er to specifikke stykker af oplysninger og en lommeregner eller computer.

Instruktioner

•Find gennemsnitlige forventede indtjening af investeringer fra virksomhedens årsregnskab. Summerer det samlede beløb af penge din investering forventes at tjene hvert år (minus skatter) og dividerer dette beløb med den forventede samlede antal år af projektets levetid.

•Calculate den gennemsnitlige bogførte værdi af din investering. Gå gennem din virksomheds årsregnskab og find den starte bogførte værdi af investeringen. Dividere dette tal med antallet af år af projektets levetid til at beregne den gennemsnitlige bogførte værdi af investeringen.

•Divide dit nummer fra "Trin 1" af dit nummer fra "Trin 2." Den nummer du står tilbage med er den årlige aktivitetsrapport for den pågældende erhvervsinvesteringer. Dette antal udtrykkes som et decimaltal. For at konvertere det til en procent, multipliceres dette nummer med 100.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com