Sådan genstarte en fiskedam i foråret

April 25

Sådan genstarte en fiskedam i foråret

Når vandtemperaturen af din fiskedam begynder at stige i foråret, er det tid til at forberede det for en genstart og sommermånederne forude. Den korrekte starte temperatur vil afhænge af typen af fisk du holde, men der er en række universelle skridt du skal tage til at sikre, at alt er i god stand, før du tænder på motoren og genindføre din fisk.

Instruktioner

•Kontrollér dammen 's temperatur og sikre, at det har nået en passende temperatur for dine fisk.

•Rengør din Dam vand grundigt og skæres tilbage enhver vegetation eller ukrudt, der er vokset over det hele vinteren. Skim alle døde blade fra vandets overflade med dammen hulske, og fjerne enhver sediment, der har bygget op i bunden af dammen med murske. Tilføj eventuelle rester til en kompostbunke. Hvis vandet er blevet særlig beskidt, fjerne det med spanden og erstatte med rent vand fra haveslangen.

•Tilføj Dam rengøring enzym til at nedbryde rester snavs.

•Undersøg pond's foring og alt i udstyr. Sørg for der er ingen skader på pumpen og filteret, og at alle rør er intakt. Sørg også for, at alle dine udstyr placeres korrekt for at opnå dine ønskede vandføring, når motoren genstartes. Hvis dit udstyr er påført skader, Sørg for at det har repareret eller udskiftet før du genstarter din dam.

•Genstart pumpen og filter, og tillade vand at oxygenat.

•Kontrollér temperaturen af vandet igen for at sikre, at handlingen, du har taget hidtil ikke radikalt afkølet eller opvarmet dammen.

•Reintroduce din fisk i dammen, hvis de har været opbevaret andetsteds i vintermånederne. Hvis puljen er betydeligt køligere end det miljø, de har været holdt i, overføre dem til en spand med vand, der er lidt koldere end hvad de er vant til og forlade det udenfor. Dække spanden til at beskytte mod rovdyr. Når fisken har akklimatiseres, frigive dem i dammen. Tilføj en vand conditioner til at beskytte de fisk gæller og huden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com