Sådan genstarte min Sears Kenmore vandvarmer

November 27

Sears sælger vandsbeholdere under varemærkerne Kenmore og Kenmore Elite. Typiske tank størrelser omfatter 40 og 50 gallon. Nogle gange skal du re-starte en Kenmore vandvarmer, især hvis gassen er slået fra, eller vedligeholdelse er udført. Genstarte vandvarmeren indebærer kontrol at sikre vand er i det, belysning det og justere temperaturen.

Instruktioner

•Luk vand opvarmningsanlægget dræn ventil på den nederste forreste del af vandvarmeren med et fladt hoved skruetrækker. Åbn den kolde vandforsyning til ovnen, hvis det ikke allerede er åbent. Forlade dette åbne nu, så udvise luft fra systemet ved at åbne et varmt vandhane i nærheden. Når vandstrømmen er normal, kan du slå varmt vandhane fra.

•Tag yderdøren og drej temperaturen ringe til sin laveste indstilling. Tryk på dial stop og drej gas kontrol til positionen "Off". Vent 10 minutter for enhver resterende gas til at klare.

•Den vandvarmeren ved at dreje kontrolknappen gas "Piloten." Tryk derefter på "Reset" knappen hele vejen i og tryk på knappen lysere, indtil du hører et klik. Tryk og hold "Reset" mens du gør dette. Piloten skal tænde, og du vil være i stand til at overholde det gennem vinduet. Hvis det ikke lys, prøve proceduren, der et par gange.

•Hold "Nulstil" knappen trykket ind for et minut efter varmeren starter og derefter tænde temperaturkontrol til den ønskede temperatur.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com