Sådan gering Crown Molding hjørner

October 9

Crown molding har altid været en af de sværeste former for støbning til at installere. Den sværeste del, når der beskæftiger sig med kroneformen er regne ud præcis hvordan man kan skære det. Med sin mærkelige form og mærkelige vinkler, kan denne støbning forårsage problemer for ethvert installeringsprogrammet, selv eksperterne. Du kan løse problemet med skære hjørner på kroneformen med blot et par enkle instruktioner og et par nyttige tricks.

Instruktioner

•Line en vinkelmåler op til det første hjørne, der skal skæres. Klatre op en stige, hvis det er nødvendigt at nå toppen af muren og optage målingen af vinkel på et stykke papir. Line up den anden vinkel på værelset og optage måling. Fortsæt rundt i hele lokalet, indtil du har noteret alle vinkler.

•Measure væg til at bestemme, hvor længe den første vinkel-stykke skal være. Overføre denne måling på det første stykke af kronen og markere stedet med en blyant. Opstil et T-square på markeret og trækker en lige linje på tværs af støbning.

•Look på den første måling skrevet og kløft, som nummer to at få vinklen på det første klip. Hvis hjørnet var 90 grader, de første klip bliver 45 grader til enten venstre eller højre og andet vil være 45 grader til anden siden. Disse to snit vil butt sammen på væggen og i alt 90 graders vinkel.

•Drej crown molding hovedet og skub det ind i gering så langs hegnet så toppen hviler på bunden af saven og bunden af kronen sidder langs hegnet af saven.

•Drej klinge i begge retninger til den korrekte vinkel. Linje bladet omhyggeligt med varemærket og trække ned på løftestang til at dreje vingen. Træk gennem stykket molding indtil du har skåret det helt. Slip håndtaget til at slukke saven.

•Klik klinge af saven i anden retningen til at gøre det stik modsatte cut. Gentag den samme procedure som det forrige trin. Butt de to stykker op sammen på væggen for at sikre, du har foretaget den rette vinkel cut.

Tips & advarsler

  • Proceduren vil arbejde det samme uanset vinklen. Opdele måling af to, når du arbejder omkring hjørner for at gøre de ordentlig nedskæringer.
  • Altid så brug beskyttelsesbriller når du arbejder med en miter for at forhindre skade på øjne.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com