Sådan gering hvælvede setup

July 17

Cove molding har en konkav profil, hvilket betyder, at det er afrundet på indersiden. Det kan være simpel cove, med blot en inde i form, eller kompleks, med to eller flere elementer, cupping. Det er ofte bruges på vejkryds, hvor to vægge mødes i en indvendig hjørne, eller hvor en væg med et loft. Lille dækker er normalt solid, med en 90-graders tilbage; bredere dækning har ryggen hugget af at efterlade et hult rum i 90-graders vinkel på et hjørne. Cove kommer i mange bredder, fra 1-tommer eller mindre til flere inches bred. Mitering det indebærer særlige vinkler.

Instruktioner

•Figure sådan gering cove molding for et hvælvet loft ved hjælp af et målebånd, nogle type lommeregner og en sammensatte gering så. Brug et målebånd til at finde afstanden fra toppen af væggen til toppen af det hvælvede loft. Måle fra væg til center af peak, en imaginær vandrette linje; gøre denne måling på et gulv eller bedrift tape niveau.

•Divide den vandrette afstand af den skrånende måling, for eksempel 8 fod fra væg til peak vandret og 12 fod fra væg til at toppe på en skråning. Brug en videnskabelig lommeregner til at oversætte disse målinger til bestemte vinkler. Start ved at dividere 8 af 12, derefter bruge tasten "sinus" på regnemaskine til at beregne vinklen på toppen, 83.6 grader; Divider, med 2 for at få vinklen til at skære hver side af støbning.

•Forenkling beregning og være mere præcis ved at kigge op en videnskabelig lommeregner på internettet; flere versioner er tilgængelige, gratis. Angiv de grundlæggende tal, for eksempel 8 fod vandret og 12 fod diagonalt, og programmet vil producere præcise vinkler, både hvælvede øverst og mod væggen, 41.81 grader på toppen og 48.19 nederst.

•Lay cove molding op og ned i en sammensatte gering så med den kant, der vil gå imod loftet fladt på tabellen saw og den side, der vil gå på væggen mod ryggen hegnet. Bruge en tabel med saven eller kig op på internettet--bygning levering butikker normalt har dem--at bestemme eventuelle særlige facet eller vippe til gering, som varierer med typen af cove. For eksempel, vil en 85-graders peak med en 90-graders tilbage kræve en miter 37.66 grader og en facet justering af 31.42 grader for en perfekt hjørne.

•Kontrollér teste spidser med korte stykker af cove støbning. Skær den foreskrevne spids vinkel og facet på enderne af to strimler og passe dem ind i molding vejkryds. Teste både peak, hvor to hvælvede skråninger mødes, og de sider, hvor en skrånende vault møder muren top. Nedskæringerne eventuelt justere indtil hjørnerne er perfekt.

Tips & advarsler

  • En miter er den vinkel, hvor saw arm er indstillet til at skære. En facet justering kan vippes kniven for at skære vinklen, så to stykker monteret sammen vil gøre ordentlig peak vinkel.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com