Sådan gering kroneformen

December 6

Et almindeligt værelse kan forvandlet til en elegant værelse, når kroneformen er installeret i nærheden af loftet. Med lidt tid og omhyggelig måling, kan du skære og installere kroneformen i dit eget hjem. Der er ingen grund til at leje en dyre tømrer eller handyman, når du kan nemt forskønne en plads eller to selv. Du kan også slå din crown molding installation færdigheder til en lukrativ side forretning.

Instruktioner

•Indstil gering så for snittet. For lige nedskæringer, justere gering sav til nul og låse på plads. For vinklet nedskæringer for hjørner, vil der i de fleste tilfælde være en 45-graders snit, justere miter box til 45-graders mærket ved at klemme vinkel justering knob. Når der, stramme knop til at låse på plads.

•Sæt crown molding på gering så med den nederste kant af støbning presset mod hegnet af saven. Nogle gering sav har hegn, der kan justeres for at holde tømmer i en bestemt vinkel. Denne type af hegn vil være placeret forrest i saw skærebord og kan løsnes eller strammes.

•Hold crown molding fast mod hegnet omkring gering så med din hånd på en behagelig afstand fra bladet. Dette vil beskytte dig mod skære dig selv eller under støbning sparke tilbage på dig mens der skæres.

•Grab håndtag af saven og trække det ned til crown molding. Tryk på klingen med linjen, hvor du ønsker at skære. Træk så håndtaget og trække på aftrækkeren for at starte saven. På en kontrolleret måde, skubbe håndtaget og skære kroneformen. Give slip på aftrækkeren og trække i håndtaget af saven tilbage til sin startposition.

•Brug en coping sav, skære hjørner af din crown molding for at oprette en matchende profil for at parre støbning sammen på loftet hjørne. Den bedste måde at gøre dette er at holde et stykke af kroneformen med en 45-graders vinkel på kroneformen parring stykke. Når du har det med 45-graders vinkel, vil det se, som når det er installeret i loftet hjørne. Spore ansigt af støbning på den parring stykke ved hjælp af en blyant. Ved hjælp af coping sav, skære langs den linje, der var bare spores. I sidste ende, vil du have et snit, der matcher din kroneformen profil, som vil skabe en ren inde hjørne. Huller kan være udfyldt med træ fyldstof og derefter slebet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com