Sådan gering skær Trim Molding

May 29

Sådan gering skær Trim Molding

Tage trim molding omkring en ekstern hjørne kræver et præcist 45-graders snit på hvert stykke. De to stykker danner sammen en ret vinkel på 90 grader. Det er muligt at gøre snit med en rundsav eller andet værktøj, men en gering sav er lavet til at gøre det, så du kan dreje vingen til uanset hvilken vinkel du har brug for og giver dig en flot, stram hjørne. (Gering skæring bør anvendes kun til udvendige hjørner. For indvendige hjørner, du bør cope-cut trim, som er en anden proces.)

Instruktioner

•Measure væg langs den ene side af hjørnet med din målebånd. Overfør måling til din første stykke af trim, sætte en blyant mærke på toppen trim på den meget tilbage-den del, der vil blive presset mod muren, når det er installeret.

•Indstil trim på din gering så, i den samme position som det vil være på væggen. Sætte blyant mark lige under vingen.

•Ledning bladet 45 grader peger væk fra den målte span af træ. Gøre cut, klemme på aftrækkeren og sænke blade gennem skoven. Mitered snittet på træ bør gøre forsiden af trim længere end tilbage, med ryggen stadig på længden af din måling.

•Measure og mark det andet stykke af trim for væg langs anden siden af hjørnet. Sæt stykke på gering så, i den holdning, det vil være på væggen og dreje vingen for at være 45 grader peger væk fra den målte span af træ. (Træ bør være på den modsatte side af bladet som var det foregående stykke, og bladet skal vendes i den modsatte retning, som det var før.) Gøre cut.

•Indstil to udskårne stykker af trim på hver side af hjørnet, med mitered siderne mødes for at danne hjørnet. Brug din trim sømpistol for at sikre brikker på plads.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse, når du foretager din gering så nedskæringer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com