Sådan gips Metal vinkel perler

August 23

Metal vinkel perler, også kendt som hjørnet perlerne er installeret på gipsvæg. De består af galvaniseret metalplade eller en perforeret metal maske. Nogle metal hjørne perler kommer med lamineret papir covers, der giver dem ekstra beskyttelse. De er placeret på hjørnet leddene inden gips gips eller "mudder" anvendes på væggen. De bruges til at oprette lige holdbare kanter på de udvendige hjørner af vægge.

Instruktioner

•Når metal vinkel perle er blevet installeret på drywall, placere en skimme frakke af fælles sammensatte over overfladen af sømmen med en 6-tommer tape kniv. Anvend glasfiber væg tape langs begge kanter af perle placerer sig således at sømmen er i midten af båndet, når det er placeret på væggen. Anvende flere fælles sammensatte over båndet.

•Applicer en liberal frakke af fælles sammensatte på den dal, der hjørne perle gør. Dette er de første 3 til 4 inches fra kanten af hjørnet. Lad det tørre natten over.

•Applicer to frakker af væggen gips, så frakker til tørre eller sat helt før du lægger på det andet lag. Når de lægger på det andet lag, placere en generøs mængde over de tapede sømme i store udjævning slagtilfælde. Lægge pres på siden af den tape kniv, der er længst væk fra båndet, så flere af gips er tilbage på det. Dækker ud over kanterne af båndet af 2 til 3 inches.

•Applicer tredje frakke af gips i et tyndt, let passerer over alle de bump og kamme til at gøre en glat overflade. Tilføj lige nok gips, så du kan flytte det til at dække et areal, der er omkring 8 til 12 inches. Lad slutpuds indstille natten over. Sand ned gips indtil hjørne overfladen er selv og glat.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com