Sådan Giv dit køkken et Facelift uden at bruge en formue

January 4

Hvis du bor i en ældre hjem og dit køkken er begyndt at vise tegn på alder, men du behøver ikke en masse penge til remodeling, fortvivl ikke. Der er mange ting du kan gøre for at bringe dit køkken ajour og tilbage til livet uden at bruge en masse penge i processen. Her er blot et par tips til remodeling dit køkken på et budget.

Instruktioner

•Nothing forbedrer udseendet af et køkken, mere end maleri udslidte træ kabinetter. Hvis dit køkken er mørke og dine gamle frysere gammeldags, alt du skal gøre for at bringe dem tilbage til livet er at fjerne hardware, male døre og kasser og installere nye, opdaterede hardware. Vælg en lys farve til at lyse op i rummet, og vær sikker på og bruge en maling med en hård, vaskbar finish såsom alkyd glans.

•Du kan også overveje at refacing dine køkkenskabe i stedet for maleriet. Det er dyrere end maleri men billigere end at erstatte kabinetter. Ofte ældre frysere er bygget bedre end nye, og de kan gå hele vejen til loftet, hvor nyere ikke, hvilket giver dig mere lagerplads.

•Udskift Gulvbelægning i dit køkken eller tilføje store tæpper. Nye gulve kan være meget dyrt, men du kan købe billig vinyl gulvbelægning, eller hvis du har en lille nok køkken, ved hjælp af en rest af et dyrere materiale. Se for salg på udgåede gulve i hjemmet Centre og gulvbelægning forhandlere. Hvis nye gulve er ude af dit budget, købe en stor, billige område tæppe til at lyse op i dit køkken. Shop online classifieds, såsom Craigs liste, for gode tilbud på brugte genstande.

•Tag træt gardiner i vinduerne, indlevering Vinduer afdækket i en lysere, mere åbent udseende. Også vil det spare dig på bekostning af at erstatte gamle gardiner. Hvis du ønsker at tilføje et vindue topper eller valance for farve, kan du finde rimeligt prissat stykker på discount butikker eller under salg på store varehuse. Hvis du er handy med en symaskine, gøre dem selv.

•Renew køkken vægge og loft med en frisk lag maling. Vælg en lys farve til at gøre en lille køkken ser større. Hvis du har tapet på væggene, fjerne det og maling snarere end erstatte tapetet. Paint er mere populære end tapet nu og kan give dit køkken et opdateret udseende. Det er også billigere at male. Bruge en kvalitet halvblank maling, så du nemt kan vaske dine vægge når det er nødvendigt.

•Forbedre og opdatering belysning med nyt inventar. Inventar af alle typer kan findes til meget lave priser. Overveje loftbeslag inventar til generelle omgivende belysning, undercabinet fluorescerende inventar til opgave belysning, og vedhæng eller andre dekorative inventar til accent og stemningsbelysning.

Tips & advarsler

  • Efter at fjerne tapet fra væggene, Husk og vask dem grundigt før maleri.
  • Når man giver en gamle køkken en ansigtsløftning, vil lysere farver gøre køkkenet ser større.
  • Se for salg på hjem forbedring kvalitetsmaterialer, vil sidste snarere end købe lav kvalitet billige materialer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com