Sådan glasur solfangere

December 1

Sådan glasur solfangere

Ruder materiale kræves for at dække en solfanger skal opfylde en hel del krav til at gøre programmet succes. Det skal være i stand til at beskæftige sig med høje temperaturer, udendørs eksponering for elementerne, sender lys meget godt, være rimeligt prissat og nem at håndtere. Glas er et populært valg fordi det er let tilgængelige, kan "fælde" long-wave stråling og har en høj værdi, lys-transmission. Det kan også monteres på en træ-indrammede kobber-PEB sol vand varme collector, for eksempel, på en forholdsvis enkel måde.

Instruktioner

Uddelingen absorber plade af solfangeren ved at placere træ beading hele indersiden af rammen. Holde i betragtning, at der bør være en halv-tomme hul mellem toppen af kobberrør, (som er knyttet til en absorber plade) og ruder materiale, så måle bredden af perle i overensstemmelse hermed.

•Brug et vaterpas, sikre alle beading er jævnt, der er fastsat og derefter sikkert med stærk lim eller flere skruer.

•Sæt ruder strip til beading og måle omhyggeligt den tildelte plads for ruder.

•Vælg en cut-til-størrelse del af glas til at passe netop på beading. Notere, at 3 millimeter (mm) floatglas er egnet til paneler op til 10 kvadratfod, men vil være for tynd for et større program. Fire-millimeter floatglas har en lys transmittancy i omkring 88 procent til 90 procent, ith en reflektionsgrad på 8 procent.

•Sæt glas i bakken panel og sikkert med træ beading og obligation med en vandtæt forsegling til at holde ud fugt.

Tips & advarsler

  • Polycarbonat plader kan også bruges til denne type af solar ansøgning, og vil resultere i en lettere panel.
  • Træffe nødvendige forholdsregler ved håndtering af glas.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com