Sådan gødning et felt

September 19

Sådan gødning et felt

Hvis du overvejer at gødskning et felt og på udkig efter den bedste måde at tage sig af jobbet, tror ikke, det er simpelthen et spørgsmål om spredning af gødning på marken. Gødskning et felt tager hensyn og beregning afhængigt af feltets placering i forhold til lokale afstrømning såvel den særlige afgrøde, som du vil vokse. Når du finde ud af afgrøden, og hvor meget af en afgrøde du forventer, kan du berige dit felt med naturens bedste gødning.

Instruktioner

•Compost din gødning for små felter, der ikke kræver brug af en møgspreder. Områder, der er en hektar eller mindre kan dækkes med gødning, blandet med afklippet græs eller blade, som er meget lettere at sprede, har en mindre skarp lugt, og indeholder mindre patogener såsom e-Coli, der kan forurene det lokale vand tabel. Efter kompostering sprede din gødning, den på felt enten fra ryggen af en pickup eller med spande. Komposteret gødning kræver ikke beregninger for enten afstrømning eller kvælstof indhold, da det er afbalanceret med organiske materialer.

•Pick dine afgrøder. Du skal vide, hvad du vil vokse på jord til at bestemme mængden af gødning du nødt til at sprede. Typen af afgrøde bestemmer mængden af kvælstof til at blive absorberet før gyllen når de lokale vandløb. Gylle rig på kvælstof, der når skelsættende forårsager alvorlige miljøproblemer ved over befrugtende vandet og forårsager en overvækst af vandplanter, der til gengæld udtømmer ilt i vandet under nedbrydning.

•Indstil hvor meget kvælstofindhold er i dit bestemt batch af gødning ved at tage det til en lab. For at finde et lab i nærheden af dig, ring til din amt udvidelse kontor til henstilling. De kan gøre den prøvning sig selv som en del af deres kollektive tjenester. Bede specifikt om kvælstof resultater når din vare er testet.

Dyrknings mængden af kvælstof din bestemt afgrøde behov per hektar. For eksempel; kvælstof behov for sukkermajs er 100 pounds per hektar. Stoerrelsen af gylle skal du tilføje den nødvendige mængde kvælstof per hektar med resultater fra din laboratoriearbejde. Du kan downloade et regneark til at hjælpe dig med at finde ud af dette beløb, eller spørge din county forlængelse officer for hjælp.

•Rent eller Køb en møgspreder til jobbet. Der findes tre typer: bagtil, side og speciale spredere. Bageste levering virker bedst med tørre materialer og side levering kan håndtere både våd og tør gødning. Speciale spredere henviser til dækningen hvert pass gør; de er normalt designet til landmænd, der har brug for en vis række bredde er omfattet.

•Læg din gødning efter fabrikantens anvisninger. Spray dit felt med den anbefalede koncentration, som angivet af dit regneark eller anbefalet af din county forlængelse officer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com