Sådan gør børnenes hems senge

July 6

Når dit barns værelse er ikke stort nok til opbevaring, studere og spille, en hems kan hjælpe med at maksimere gulvplads. En hems har normalt en dobbelt størrelse madras hviler på en platform, der er forhøjet fra gulvet. Det kan have indbygget opbevaring, en legeplads eller undersøgelse område nedenfor. Da børn elsker finurlige steder til at gennemgå indersiden eller klatre på toppen, en hems opretter en miniatureverden giver utallige timer indendørs sjov. Der er flere måder at opnå dette, nogle billigere end andre

Instruktioner

•Først skridt - før du tilføjer et loftsrum til dit barns værelse, skal du overveje følgende. Loft højde skal være højere end 8 fod til at give tilstrækkelig hoved værelse ovenfor og opbevaring-undersøgelse-leg område nedenfor. For sikkerhed, bør kun børn over alder 5 bruger et loft høj fra gulvet.

•Freestanding - støtte en fritstående loft med en lav højde skab kører længden af platformen. En kombination af skuffer og hylder placeret i den ene ende og kork bord dækket panel mellem to indlæg kan støtte anden enden. En tæller nedenunder kører langs længden af skabet vil fordoble som studere og arbejde område.

•Partial væg - bygge en delvis mur med en overhead platform knyttet til sidevæggene. Støtte nedenunder med bogreoler. Nook nedenfor kan fordoble som et læsehjørne, legehus, fort eller hemmelige gemmested. Tilføje koøjer i væggen for at oprette et skib med et rum under "dæk".

•Modified køje - fjerne bunden køjeseng og for stabilitet, tilføje en plade af krydsfiner til den ene side mellem hovedgavl og footboard. Tilføje fritstående skrivebord, opbevaring (skuffer eller frysere) eller sæder nedenunder. Brug malet eller lamineret krydsfinér sider skåret i forskellige former til at skabe et legehus, slot eller endda en raket skib. Delvist vedlægge for at oprette en dukketeater eller bruge gardiner til at skabe det perfekte gemmested.

•Sikkerhed - dette er den primære faktor i opbygningen noget for børn. Hele strukturen skal være solidt nok til at rumme flere klatring børn på én gang. Kontroller madrasser er sikker og ikke glider rundt. Stærke, beskyttende rækværk er et must, som er en sikker stige på en komfortabel vinkel til klatring. Voksne bør let kunne nå børn på toppen.

•Shared plads - parring med en anden dobbelt størrelse seng nedenunder kan tilføje plads til en søskende eller gæst. Oprette en L-formet arrangement og stadig have plads til opbevaring på understøttende enderne af platformen. Hvis der er plads, skal du bruge en dobbelt størrelse madras over for ekstra søvn plads.

•Getting til toppen - en vedhæftet stigen eller indbygget trapper gør det nemt at nå loftet men sjov for børn er at komme ned ved hjælp af en stang eller dias. Trapper og dias vil tage mere gulvplads men brug området nedenunder til opbevaring skuffer, skabe eller hylder.

Tips & advarsler

  • Overflader under platformen skal være glatte til at holde håret fra at få trukket.
  • Planlægge sengetøj, der er let at lave til en voksen stående på en stige eller barn sidder på madrassen.
  • Brug farverige fast eller trykte lagen og puder parret med et tæppe eller en dyne, der kan foldes for enden af sengen.
  • Husk varmen stiger - loft bliver varmere end områder tættere på gulvet. Sørg for ventilation er tilstrækkelig til at forhindre børn fra overophedning mens sovende eller spiller.
  • Ingen del af loftet bør blive siddende på bevægelige møbler, der kan flytte forårsager struktur til at kollapse.
  • Med jævne mellemrum undersøge alle skruer og stramme straks hvis løs. Intet bør wobble.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com