Sådan gør du Attic isolering

January 27

Isolerende en kvist hjælper med at sænke nytte omkostninger ved at minimere tab og indgangen af varme og kulde. Kviste er blandt de vigtigste områder i et hus, hvor du mister varme. En velisoleret loftet skaber en varmere eller koldere hus, afhængigt af sæsonen. Isoleringen kommer i kvaliteter kendt som R-værdier, som er de specifikke beløb af varme og kolde isolering kan blokere. Detailhandlerne sælger r-værdi baseret på klima i det område du bor. Højere R-værdier giver en større hindring end lavere R-værdier.

Instruktioner

•Lay krydsfiner over gulv bjælker i lofter, som ikke har et gulv. En krydsfiner for dig at gå rundt i en kvist. Hvis du går på en ufærdige kvist etage, du vil mest sandsynligt falder gennem gulvet. Ufærdige loftsrum gulve generelt består af drywall eller gips lofter fra værelse nedenfor.

•Undersøg loftet og væggene af loftet for vandskade eller pletter. Reparation vand lækager inden isolerende.

•Seal huller omkring skorstenen med høj temperatur caulk. Anvend caulk fra indersiden af loftet. Installere et varme skjold omkring røgrør at beskytte isoleringen mod overdreven varme.

•Seal åbninger omkring VVS ventilationskanaler, elektriske bokse og andre huller med ekspanderende skum isolering. Ekspanderende skumisolering kommer i en dåse med en lang, halm-lignende dyse. Placer dysen i hullet og klemme udløser mens du flytter langs kløften. Begynde under stærkt dagslys timer i en mørk loftsrum og se efter lyset trænger gennem huller eller sømme og forsegle.

•Lay batts af isolering i mellem gulvet bjælker. Nedad i papir side. Start i det fjerneste hjørne af loftet og lægge batts af isolering til slut. Fortsætte med at lægge isolering indtil isolering dækker kvist etage. Brug en hobbykniv til at skære isolering batts tilpasses efter behov.

Tips & advarsler

  • Bære en isolering-godkendt åndedrætsværn, beskyttelsesbriller og en hætteklædte buksedragt, når du installerer glasfiber isolering.
  • Holde isolering 3 til 4 inches væk fra tag ventilationskanaler, metal røgrør, lys eller noget andet, der producerer varme.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com