Sådan gør du-diagnosticering på en varmepumpe

March 2

Varmepumper trække varme fra luften udenfor og omdirigere det inde til at opvarme et hjem om vinteren. I sommermånederne, kan pumpen vendes for at holde varmen og dehumidify luften inde i hjemmet. Desværre, de bevægelige dele, der er involveret i denne proces kan bryde med gentagen brug. Næste gang din varmepumpe funktionsfejl, forsøge at diagnosticere og løse problemet selv i stedet for at betale til en reparatør.

Instruktioner

•Ændr luftfilter hvis det varmepumpen kører i store perioder. For de bedste resultater, udskifte filteret hver måned. Hvis dette ikke løser problemet, kalde en reparatør for at genopfylde kølemiddel.

•Ansigt til hjemmets circuit breaker box og reset switch til varmepumpe og erstatte nogen blæst sikringer. Undlad at nulstille switch, hvis det rejser igen. Dette angiver ofte et problem med hjemmets elektriske ledninger, der skal håndteres af en kvalificeret professionel.

•Kontrollér, at termostaten er sat lavere end den aktuelle værelsetemperatur så varmepumpen vil tænde. Hvis sænke temperaturen ikke løser problemet, skal du flytte parameteren fan til "på" position til at teste luften handleren. Hvis dette ikke tænde fan, erstatte Relækontakt termostat eller fan.

•Touch to kølemiddel linjer hvis blæseren tændes, men ingen varme kommer ud af ventilationskanaler. Hvis den større linje ikke er varm, kalde en reparatør for at kontrollere kompressor og kølemiddel.

•Flyt til udendørs-delen af varmepumpen. Brug en skruetrækker til at fjerne skruerne og løft adgangspanelet. Bruge dine hænder til at fjerne enhver grene, blade eller andet snavs fra indersiden af enheden, især omkring turbineblade. Ren off kondensator spoler med en soft-strittede krat pensel.

•Skift varmepumpe til afrimning tilstand hvis du se ice eller frost på spolerne. De fleste varmepumper har en tidsindstillet afrimning mode, men kan have behov for ekstra afrimning, når vejret er især kolde eller fugtige. Hvis afrimning ikke gør opståen, kunne afrimning kontrol bord være brudt.

•Rengør ud kondens spildbakkens i den indendørs enhed hvis luften kommer ud af din varmepumpe lugter mærkeligt. Fjern eventuelle blokeringer fra afløbsrør, så vandet kan dryppe frit i gryden.

Tips & advarsler

  • Lukke slukke for strømmen til varmepumpen fra parameteren breaker før du forsøger at Udskift alle defekte dele.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com