Sådan gør du Hall belysning

November 14

Sådan gør du Hall belysning

Belysning en entre, afhænger af en række faktorer, herunder størrelsen af gangen og den overordnede indretning stil i dit hjem. Uanset hvilken type af belysning du vælger, kan du prøve at koordinere look med de farver du har i dit hjem, og husk på den overordnede stemning, du ønsker at oprette.

Instruktioner

Hæng en mousserende lysekrone i en entré entréen til dit hjem til en dramatisk første indtryk. Krystallysekroner typisk består af våben og hængende krystaller og kommer i mange forskellige former og størrelser. Nogle kandelabre-stil våben holde små pærer. Overveje en glaslysekrone med en smeltet glas base kaldes Tiffany vedhæng lys.

•Installer loft lanterne til belysning og smagfuld indretning i en entre. Loft lanterner kommer i forskellige former, stilarter og størrelser og hænge fra en kæde bestående af links, så lanterner kan være placeret højt eller lavt afhængigt af loftshøjde på gangen. Koordinere dit loft lygte med din udsmykning stil, uanset om det er elegant eller rustik.

•Brug væg sconces strategisk placeret i en entre til at lyse op i rummet effektivt. Finish til væg sconces omfatter nikkel, guld, bronze, sort, messing/antik, tin, hvid og aluminium. Væg sconces kommer i en række forskellige stilarter og figurer, der repræsenterer moderne, nutidig og traditionel ser ud. En lille entre muligvis kun én eller to sconces, hvorimod en lang entre muligvis tre eller fire sconces på hver side af hallen.

•Den op din entre ved hjælp af uplight. Uplights typisk indebærer brug af PARI dåser eller LED-lys. PAR er forkortelse for parabolske aluminiseret reflektor, en high-powered pære foran en reflektor som et spejl. Køb PAR dåser af deres åbning størrelser som Par 26 op til Par 64. Et Par 64 lys vil lyse op i et space 8 fod i diameter. Par lys er hvide, men du kan tilføje en plastfolie over lys i forskellige farver.

•Vælg en kombination af belysning muligheder for en stor og meget mørke entre. Du kan have en loftslampe der flugter til loftet plus to væg sconces, for eksempel, eller en lysekrone ved indgangen til gangen ud over nogle loft lanterner. Alternativt, kan du have et lille bord med en accent eller bord lampe på det, ud over nogle uplights.

Tips & advarsler

  • Overveje spor belysning til mørke entreer. Vælg bøjelig monorails, klassiske spor inventar eller vedhæng spor belysning kits, uanset om din stil er moderne eller traditionel.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com