Sådan gør du keramiske fliser Backsplash

April 15

Sådan gør du keramiske fliser Backsplash

Keramiske fliser backsplashes er en attraktiv egenskab i mange hjem. Hvis du bygger et nyt køkken eller remodeling dit eksisterende layout, en keramisk flise backsplash er en nem at rengøre løsning for mellemrummet mellem tællerne og de overskabe. Fliser kommer i en vifte af farver og teksturer, så du kan tilføje en karakteristisk og funktionelle element til dit space. Installere keramiske fliser kan virke en smule skræmmende, men med lidt knowhow kan du flise din egen backsplash i en weekend.

Instruktioner

Forberedelse af overfladen

•Scrub den eksisterende backsplash område at fjerne enhver olie eller andre fødevarer pletter. Lad væggen tørre, så sand området for at slibe overfladen og forbedre væggens selvklæbende evne. Brug klud til at tørre støvet slibning.

•Divide området backsplash i kvadranter ved måling af længden og højden af området og finde centrum. Fastgør en kridtstreg lodret og vandret gennem centerpoint. Alternativt, hvis der er et knudepunkt til din backsplash, som ikke er i centrum af området--sådan under rækken eller over vasken--markere et centralt punkt vertikalt og horisontalt over dette brændpunkt.

•Tør indstille dine fliser på gulvet eller counter, udstikker dit mønster i et rum, der er de samme dimensioner som området backsplash. Brug flise afstandsstykker at sikre dit design vil passe ind i det ønskede område. Forlade dry-fit design på plads, så du kan tage fliser direkte fra design og placere dem på backsplash, en ad gangen.

Opsætning af fliser

•Mix din thinset mørtel eller flise mastiks ifølge fabrikanten & rsquo; s instruktioner. Type af fliser du vælger vil afgør, om du bruger thinset eller mastiks, så sørg for at tjekke dette med flise producent før starten af projektet.

•Brug murske til at anvende et lag af passende limen omkring 1/4 tommer tyk. Starter fra den lodrette linje i det centrale punkt, anvende selvklæbende langs countertop kant og arbejder kun et lille område på et tidspunkt. Fure limen med hakket side af murske, afholdt på en 45-graders vinkel til væggen.

•Begin den første række fliser ved at placere afstandsstykker mellem tælleren og fliser. Angive fliser på væggen ved presning til thinset eller mørtel og vride forsigtigt for at sikre, at de er fuldt ud indstillet. Placere flise afstandsstykker mellem hver flise.

•Applicer mere lim, arbejder langs væggen, derefter fra midten udad. Når der ikke mere hele fliser fastlægges, sætte på din beskyttelsesbriller og klippe de resterende fliser størrelse med fliser kuttere eller nippers. "Smør," disse fliser ved at sprede lim på dem enkeltvis, derefter sætte dem på plads. Lad den klæbende kur for 24 timer.

Fugning

•Mix injektionsmørtel ifølge producentens anvisninger. Feje injektionsmørtel i flisen fælles brug af injektionsmørtel float. Sørg for at holde det i en vinkel til den flise fuger & mdash; dette forhindrer dig i ved et uheld popping ud en flise mens fugning. Arbejde injektionsmørtel til alle fuger mellem fliser. Injektionsmørtel ikke leddene hvor fliserne mødes køkkenbordet, frysere eller andre varer.

•Aftør off overskydende injektionsmørtel med på svamp. Vente 30 minutter, så tør de resterende tåge af injektionsmørtel.

•Squeeze en perle af caulk ind i alle de led, som du forlod un-injicerede, såsom mellem disken og den første række fliser. Dæmpe en finger, og bruge det til at glatte over caulk. Lad caulk kur i 24 timer før de giver backsplash en god rengøring. Anvend en sealer efter flise producentens anbefalinger.

Tips & advarsler

  • Sørg for din murske har den korrekte notch bredde som angivet på den selvklæbende emballage.
  • Hvis limen starter danner en hud på dens overflade, mens du arbejder, skrabe ned lim i denne sektion og anvende et nyt lag.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com