Sådan gør du rutinemæssig vedligeholdelse på opvaskemaskine

May 29

Sådan gør du rutinemæssig vedligeholdelse på opvaskemaskine

De fleste opvaskemaskiner er anvendt mindst en gang om ugen; Men, nogle husejere tage dette apparat for givet. Uden regelmæssig vedligeholdelse, filtre og spray arme bliver tilstoppet og opvaskemaskiner miste deres effektivitet. Konstant parabol bevægelse under vask forårsager stativer til at bære, og til at tilføje til problemet, skimmel trives i varme, fugtige omgivelser – og når det tager hold, dine retter og maskine indvendige begynder at lugte dårligt. Forhindre, at alt dette sker og forbedre husholdningernes hygiejne ved at gennemføre nogle enkle gennemprøvede vedligeholdelse skridt på en regelmæssig basis.

Instruktioner

•Åbn døren og tillade opvaskemaskine til at køle ned i et par minutter. Placer en gammel håndklæde på gulvet og krat alle de riller og sprækker omkring døren segl med en lille nailbrush og varmt sæbevand; Vær særlig opmærksom i bunden af døren og hængsler. tør efter med en ren klud.

•Tag kraterets stativer. Løsne bagt på snavs og fødevarer partikler fra indersiden af døren, de indvendige vægge, og i bunden af maskinen med et krat pensel og et mildt slibende rengøringsmiddel. Skyl godt med rent varmt vand og en svamp.

•Fyld vasken halvvejs med varmt vand blandet med en spiseskefuld af opvaskemiddel. Lift spray arm og bunden dække ud af opvaskemaskinen og lad dem suge i vasken i 15 minutter. Udvælge alle integrerede snavs i spray arm huller med en træ tandstikker og en gammel tandbørste. Krat begge dele godt og skyl grundigt i rent vand.

•Undersøg opvaskemaskinen stativer omhyggeligt. Tør nogen slidt tips af fremspringende rack tænderne med en fnugfri klud dyppet i denatureret alkohol. Mal tips af slidte tænder med små cap pensel og hvid maling, der fulgte i din opvaskemaskine tine reparation kit. Slip en af de små plast støvler findes i kit over ende af hver slidte tine mens malingen er stadig klistret, og 15 minutter tørretid.

•SCOOP ud af enhver affaldsmateriale fra dræning hulrum under spray arm; Du kan finde skår af glasskår, ben chips, bits af skaldyr skaller og endda grus beliggende i bunden. en våd eller tør støvsuger fungerer godt for denne akkord.

•Kontakt din ejer manual og Find opvaskemaskine filter; Det kan være placeret under spray arm eller et eller andet sted i bunden af maskinen. Ren filteret grundigt som anvist i manualen. Hvis filteret er slidt eller beskadiget, erstatte det og geninstallere cover, spray arm og opvaskemaskine stativer.

•Juster din maskine til den høje temperaturindstilling. Fyld en opvaskemaskine sikker skål eller et stort krus med hvid eddike, placere den i midten af den øverste rack, og lukke døren.

•Drej maskine på og køre en fuld vask cyklus; Dette vil sluse væk enhver løsnede fedt og snavs stadig klamrer sig til sidevæggene og stativer og også deodorize inde i maskinen.

Tips & advarsler

  • Brug gummihandsker for at beskytte dine hænder under rengøring.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com