Sådan gør du trappe Trim Molding

September 13

Sådan gør du trappe Trim Molding

Sal støbning og trim strømme fra stueetagen til øverste etage ved at følge konturerne af trappen. Støbning langs trappen følger lodrette og vandrette syninger, hvilket gør installation kompliceret på grund af mængden af vinkler behov. Montering og skære trappe støbning er den samme proces som skæring normal støbning, undtagen målinger af vinkler. Nedskæringerne er mere komplekse som du vil lystfiskeri træ ind i gering så, i modsætning til lystfiskeri i savklinge.

Instruktioner

•Measure højden på den første trappe, hvor det møder muren. Måles fra gulvet til toppen af den øverste hjørne af trinnet. Bruge en vinkel finderen til at kontrollere, at skridt er 90 grader.

•Sæt mark til måling på trim skal skæres med en blyant. Du vil trimme off begge ender af trim, så sted mark et par inches fra slutningen af stykket og foranstaltning fra dette mærke til højden fastlægges i trin 1. Sted et andet mærke på det tidspunkt.

•Juster plade på gering så, hvilket er hvor træ sidder, til 45 grader. Tilpasse sig til en halv vinkel af trappen hvis trinnet blev ikke 90 grader.

•Sæt træ ind i gering så med den første mark pegede på kniven. Placer træet til venstre for savklinge. Du vil ikke være at skære på mark, men hvor mærket opfylder kanten af den tættest på savklinge træ. Dette bliver skåret træ korrekt for et lodret stribe af trim.

•Skub træ frem i saven så det træ sidder til højre for savklinge. Skåret i slutningen, så enden er også i en 45 graders vinkel. Du ønsker træ har parallel ender hvor du skære dem.

•Installer trim af holder den på plads og bruger en brad sømpistol med 2" brads for at nagle strimlen ind i væggen.

•Gentag trin 1 til 6 for dybden af trappe. Vend træ, når der skæres så at du ikke skærer ansigtet af trim. Dette giver mulighed for snit gøres for et vandret stykke af trim. Gentag hele processen for hver yderligere trappe.

Tips & advarsler

  • Teste processen i affaldstræ før forsøger med den faktiske trim. Bruge en vinkel finderen for at måle vinklen på et hjørne, hvis du skal ombryde trim rundt om et hjørne og op ad trappen. Justere vinklen på savklinge til en halv vinkel på hjørnet at gøre disse nedskæringer. Ellers skæres striben det samme som resten af strimler.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com